Liga 1

Val de reacții după decizia lui Radu Petrescu din FC Voluntari - FCSB: „Armaș arată ca în Mad Max. Vassaras, nu e posibil!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 13 februarie 2023

Arbitrul Radu Petrescu a fost aspru criticat după FC Voluntari – FCSB 1-2 pentru modul în care a gestionat faza din minutul 82, când nu l-a eliminat pe Malcom Edjouma.

Mijlocașul francez al celor de la FCSB, marcator a două goluri, a avut o intrare horror asupra lui Igor Armaș. Acesta  s-a încăpățânat să urmărească un balon aerian, dar nu s-a mai coordonat și l-a lovit pe Igor Armaș, care a început să urle de durere. Radu Petrescu a dictat joc periculos, dar i-a dat doar galben francezului.

Reacții dure după decizia lui Radu Petrescu din FC Voluntari – FCSB

După meci, nume importante din fotbal au comentat faza și au criticat arbitrajul, fiind de părere că Malcom Edjouma trebuia eliminat, fără discuție. 

„Trebuia eliminat la faza asta. Nu apreciază bine, nu se informează și îşi asumă un mare risc. Îl loveşte în cap şi pe piept pe Armaş. Galbenul e o decizie de neînţeles a întregii brigăzi. Toţi ar fi trebuit să vadă, iar decizia corectă era una sigură: cartonaş roşu.

Faptul că loveşte mingea îi încurcă pe arbitri. Nu e o decizie care trebuie acceptată de nimeni. Nu trebuie s-o vedem repetată. E o gravă eroare”, a spus Constantin Zotta, fost arbitru, la OrangeSport.

„E clar că faptul că a lovit mingea o să păcălească multă lume. Dacă e cineva acolo, ce mai contează că tu ai dat în minge... Ce faci cu piciorul ăla? Vii de sus în jos și lovești din cap până pe piept. Că are sau că nu are intenție puţin mă interesează! Trebuie să iei decizia corectă, cartonaș roşu”, a spus și Basarab Panduru pentru sursa citată.

Și Viorel Moldovan și Florin Răducioiu, foști internaționali, au comentat faza.

„Armaş arată acum ca în filmul Mad Max, un film apocaliptic. Pur şi simplu e groaznic! E un fault periculos. E inadmisibil! Vasaras, nu e posibil! 

Arbitrul trebuia să meargă la VAR și să vadă. Să nu mergi să vezi această fază? Sunteţi inconştienţi! Sunt foarte nervos! Radu Petrescu e la 5 metri de fază. Trebuia să vadă!”, a declarat Răducioiu la Prima Sport.

„E inexplicabilă decizia arbitrului. Nu poţi să nu dai cartonaş roşu la această fază! VAR-ul nu se sesizează? Nu ştiu ce mai caută la meciuri acest arbitru. De ce nu lasă pe alţii? Bine că nu i-a prins faţa, că îi scotea dinţii din gură!

Nu înţeleg decizia arbitrului. Edjouma merita 3-4 roşii!”, a spus și Moldovan. 

4a fost nota primită de Radu Petrescu din partea GSP

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Voluntari - FCSB

VIDEO Concluziile lui Leo Strizu după FC Voluntari - FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.