Liga 1

Ilie Dumitrescu îl felicită pe Gigi Becali: „Bravo! E foarte receptiv” » A remarcat un nou trend la FCSB

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 13 February 2023

Ilie Dumitrescu a analizat prestația celor de la FCSB după victoria cu FC Voluntari, 2-1.

Fostul mare internațional a apreciat evoluția elevilor lui Mihai Pintilii și l-a lăudat și pe patronul Gigi Becali pentru că acesta nu mai cere schimbarea anumitor jucători la pauză.

Ilie Dumitrescu a remarcat un nou trend la FCSB

„FCSB a câștigat pe merit. Sunt mulți jucători sunt într-o formă bună. 

Începem să vedem un trend la FCSB. Se fac schimbări foarte târziu. Crețu a intrat aproape de minutul 60 în locul lui Sorescu. Miculescu, tot așa, în minutul 80 în locul Cordea. Iar Radaslavescu tot așa, după episodul cu Edjouma, ca să nu-și întoarcă decizia arbitrul.

Gigi Becali e receptiv. Foarte receptiv. Și-a notat. Bravo! E OK. N-am mai vorbit cu el de doi ani, doar ce am spus aici, în emisiune”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Premieră pentru FCSB după 3 luni

Gigi Becali nu a efectuat nicio schimbare la pauză nici în meciul cu CFR Cluj, 0-1. A fost pentru prima dată în 3 luni când nu s-a întâmplat asta.

Ultima dată când FCSB nu făcut schimbare la pauză, înainte de partida din Gruia, s-a întâmplat în urmă cu 3 luni, pe 13 noiembrie 2022, la meciul cu FCU Craiova 1948, când FCSB avea 2-0 după 45 de minute. 

Au urmat 7 etape în care roș-albaștrii au ieșit de fiecare dată cu cel puțin un jucător schimbat de la cabine. Seria s-a oprit etapa trecută și a continuat și în meciul cu FC Voluntari.

VIDEO Concluziile lui Anghel Iordănescu după FC Voluntari - FCSB 1-2: „O victorie meritată”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.