Liga 1

Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”

+20 Foto
Momentul contactului dintre Edjouma și Armaș

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 13 februarie 2023

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Malcom Edjouma (26 de ani, mijlocaș central) și-a prezentat scuzele față de Igor Armaș (35), stoperul ilfovenilor pe care l-a faultat violent în finalul partidei. Francezul roș-albaștrilor a fost iertat de eliminare, primind doar cartonașul galben.

„Am vrut să-mi cer scuze pentru gestul meu nepotrivit. Am făcut o greșeală”, a scris Edjouma pe Instagram la miezul nopții.

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Edjouma, fault horror la Armaș

Mijlocașul francez a avut o intervenție foarte dură în minutul 82 asupra căpitanului ilfovenilor, Igor Armaș, în careul Voluntariului. Un joc periculos în urma căruia Edjouma i-a lăsat oponentului urmele crampoanelor pe corp.

„Centralul” Radu Petrescu a acordat doar cartonaș galben, iar din camera VAR nu i s-a sesizat nimic vizavi de atacul violent! 

„Atac cu talpa, cu piciorul întins, chiar dacă pentru disputarea balonului. Fault grosolan, cu crampoanele pe fața adversarului, a pus clar în pericol integritatea adversarului. Cartonaș roșu direct! Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei de la VAR. Radu Petrescu și Barbu, din cabina VAR, au mai fost împreună la niște greșeli. Ori sunt prieteni, ori nu se plac și nu se ajută!”, a reacționat Marius Avram, fost arbitru internațional, la Digi Sport.

>

Sunt foarte fericit că am scăpat cât de cât bine. Îl înțeleg pe Radu Petrescu, la o adică, dar nu și pe cei din camera VAR. Și nu-l înțeleg pe Edjouma, să ataci în asemenea hal mingea! Nici la cel mai înrăit dușman nu te poți duce în halul ăsta! Nu-mi explic cum e posibil așa ceva.

Putea să mă desfigureze la cum s-a dus, la ce am pe tot corpul. Pe cap, umăr, tot! Eu zic că e bine acum. Să vedem ce se întâmplă luni. Edjouma nu mi-a zis nimic, am văzut că a venit, dar nu mai gândeam normal atunci. Cred că și-a cerut scuze, dar ce să faci cu scuzele?

Arbitrul nu a vrut să vorbească, a mers la cabine. Am vrut să vorbim, colegii au încercat să-i arate ce s-a întâmplat, dar nu a vrut să vorbească

- Igor Armaș, fundaș FC Voluntari

VIDEO. Concluziile lui Anghel Iordănescu după FC Voluntari - FCSB 1-2:

>

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.