Liga 1

Incredibil! Fotbalistul din Superligă a dat nas în nas cu Novak Djokovic la „vraciul” Marijana: „A fost înaintea mea la tratament. Caterincă omul”

+6 Foto
Andrei Panait, alături de Novak Djokovic

Articol de Remus Dinu  —  luni, 13 februarie 2023

Andrei Panait, mijlocașul lui CS Mioveni, a avut parte în week-end de un moment pe care nu-l va uita, probabil, toată viața. Fotbalistul de 33 de ani a plecat în Serbia pentru a-și trata la celebra Marijana Kovacevic o ruptură musculară, iar acolo a dat peste nimeni altul decât Novak Djokovic, liderul mondial din tenis, proaspăt câștigător la Australian Open pentru a zecea oară în carieră

„Închizătorul” argeșenilor, absent la ultimele două meciuri din cauza unei accidentări, a optat pentru o metodă de recuperare la care apelează numeroși fotbaliști români și nu numai. Panait a apelat la renumitul „vraci” Marijana Kovacevic, ale cărei practici au provocat.

Popularitatea acesteia e în creștere, după ce la finalul lui ianuarie a mers în Australia pentru a trata ruptura musculară de trei centimetri a lui Novak Djkokovic la mușchiul femural stâng.

Andrei Panait a dat nas în nas cu Novak Djokovic la „vraciul” Marijana Kovacevic

Sâmbăta trecută, jucătorul lui CS Mioveni a avut parte de un „șoc” în momentul în care a intrat în cabinetul Marijanei. Acolo a dat chiar peste Novak Djokovic, venit în vizită la „vraci” pentru o nouă serie de tratamente la piciorul stâng.

+6 Foto
Andrei Panait și sora lui, alături de Novak Djokovic / Sursă foto: Instagram

Gazeta Sporturilor l-a contactat în dimineața aceasta pe Andrei Panait, care a descris cum a decurs întâlnirea cu unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile.

„Am fost la Marijana cu o ruptură și m-am nimerit cu el acolo. A fost înaintea mea la tratament, și el era tot cu o ruptură. Un moment incredibil pentru mine! Eu am fost la Marijana de miercuri până sâmbătă, când m-am întâlnit cu Djokovic. Caterincă omu', natural, cum e el tot timpul, pus pe caterincă. Pentru mine, a fost ceva ce nu pot descrie în cuvinte. 

Incredibil, și acum mi se face pielea de găina când mă gândesc! Mă uit la tenis când am timp. La băieți țin cu Djokovic, iar la fete cu Simona noastră. Djokovic, în viziunea mea, e la fel precum Cristiano Ronaldo: talent, muncă, ambiție extremă și disciplină. Plus că e de-ai noștri, suntem frați cu sârbii”, a declarat Andrei Panait, pentru GSP.ro.

Marijana Kovacevic, chemată de urgență de Novak Djokovic la Australian Open: „Îi sunt recunoscător”

De altfel, controversata Marijana Kovacevic și-a făcut apariția la Australian Open, fiind surprinsă în loja sârbului la semifinala cu Tommy Paul.

Nu pot da detalii și nici nu vreau, dar sunt recunoscător pentru că a venit. Chiar și înainte de sosirea ei, am avut multe tratamente cu diverse persoane care sunt aici cu ocazia acestui turneu și care locuiesc și lucrează aici în general.

+6 Foto
Andrei Panait și sora lui, alături de Novak Djokovic / Sursă foto: Instagram

Am încercat să vin la cât mai mulți experți care să ne îndrume, fiecare în felul său, cu ce trebuie să facem. Ne-am amintit și de Dr. Marijana, care a sosit acum câteva zile. Ea a călătorit jumătate de lume pentru a veni aici, iar prezența ei, munca și terapiile din ultimele zile m-au ajutat și cu siguranță simt beneficiile lucrului cu ea”, spunea Nole pe 27 ianuarie, conform Eurosport

Cine e Marijana Kovacevic

  • e licențiată în farmacologie și timp de 10 ani a lucrat în mai multe laboratoare și instituții farmaceutice
  • s-a specializat și în fizioterapie, iar în urmă cu 18 ani și-a deschis propriul cabinet, la Belgrad
  • s-a specializat în tratarea accidentărilor, a celor musculare în special
  • refuză să dezvăluie ce conține substanța care e introdusă în corpul sportivilor, însă nu există niciun risc de dopaj, toți sportivii care au fost testați după ce s-au tratat la ea au ieșit negativ
  • în 2010, Marijana a făcut parte din delegația oficială a naționalei Serbiei care a participat la Campionatul Mondial

VIDEO Novak Djokovic, campion la Australian Open pentru a zecea oară în carieră

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.