Liga 1

„Mereu l-am bănuit de treaba asta pe Radu Petrescu” » Marian Iancu, acuzații explozive: „Ieșea în evidență”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 13 februarie 2023

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, a criticat prestația arbitrului de la meciul FC Voluntari - FCSB 1-2, Radu Petrescu.

După ce acesta nu l-a eliminat pe Malcom Edjouma în minutul 80, după o intrare horror asupra lui Igor Armaș, Marian Iancu a lansat acuzații dure către acesta.

Marian Iancu îl acuză pe Radu Petrescu după FC Voluntari - FCSB

„Nu știm dacă nu a intervenit VAR-ul. Dacă nu a intervenit înseamnă că o înțelegere între central și arbitrul din camera VAR pentru ca acesta să intervină doar când îi este cerută opinia. Altfel, nu pot să înțeleg.

E o fază de joc. Edjouma a urmărit mingea și nu și-a dat seama. Nu există intenția, dar există o imprudență cu o consecință extraordinar de gravă. Era ușor de văzut de către arbitru.

Cred că e rea intenție din partea arbitrului central. A dorit să conducă meciul cu o mână forte, dacă nu a cerut opinia VAR.

Da, l-am prins pe Radu Petrescu atunci când eram în Liga 1. Cel mai slab arbitru. Mereu mi-am explicat existența lui în arbitraj prin faptul că există dorința și posibilitatea ca în anumite meciuri să se facă o diferență, altfel decât pe teren. Mereu l-am bănuit de treaba asta pe acest arbitru.

Părerea mea despre el e susținută de modul în care ieșea în evidență. Luați toate meciurile arbitrate de el și vedeți câte gafe monumentale a făcut, de multe ori la limita de a nu le concepe ca gafe, ci ca intenție. Nu am probe, dar e clar că a făcut diferența prin intervenții sau prin lipsa lor. Nu și-a îndeplinit scopul pentru care era pe teren”, a declarat Marian Iancu la Fanatik.

VIDEO Malcom Edjouma, fault extrem de dur asupra lui Igor Armaș

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.