Campionate

Meci amânat în campionatul Columbiei » Un fan a intrat pe teren și a lovit un jucător în cap + reacția fotbalistului

Daniel Catano îl urmărește pe suporterul care l-a lovit/ foto: Twitter

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 13 februarie 2023

Meciul dintre Millonarios și Deportes Tolima, din prima ligă columbiană, a fost amânat cu doar câteva momente înainte să înceapă, după ce un fan a intrat pe teren și a lovit un jucător în cap.

Ce s-a întâmplat? Cu doar câteva momente înainte de startul partidei, un fan al lui Deportes Tolima a intrat pe teren și l-a lovit în cap, de la spate, pe atacantul Daniel Catano, de la Millonarios. 

Catano, fost la Deportes Tolima, nu a căzut și i-a răspuns cu aceeași monedă „intrusului”. L-a alergat pe teren câțiva metri și l-a lovit cu piciorul din alergare. Suporterul a căzut și ulterior a fost scos de pe teren de forțele de ordine.

Meciul a fost amânat. Millonarios a refuzat să mai joace

După ce l-a lovit pe suporter, Catano a primit un cartonaș roșu direct de la arbitrul partidei. Când și-au văzut colegul eliminat încă înainte de start, jucătorii de la Millonarios au refuzat să mai joace și au pus o condiție. Au cerut ca „roșul” lui Catano să fie anulat pentru a participa la meci.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Millonarios a decis să nu mai joace. „Siguranța jucătorilor și a membrilor staff-ului tehnic sunt cele mai importante. Am decis să nu jucăm pentru a crea un precedent. Trebuie să ne educăm, trebuie să avem grigă unii de ceilalți”, a fost reacția lui David Silva, căpitanul lui Millonarios, potrivit The Sun

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.