Liga 1

MM Stoica a „urecheat” 3 vedete de la FCSB, după victoria cu Voluntari: „Am văzut faze care nu mi-au plăcut. La ei mă refer”

Coman, Olaru și Radunovic, primii 3 din dreapta spre stânga/ FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 13 februarie 2023

MM Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a analizat victoria cu Voluntari, 2-1, și a evidențiat 3 faze care l-au deranjat în timpul meciului.

El s-a referit la 3 momente de joc, cu Darius Olaru, Florinel Coman și Risto Radunovic în prim-plan. Cei 3 au scăpat spre poarta adversă în faze diferite, și de fiecare dată au preferat să finalizeze acțiunile pe cont propriu, deși aveau coechipieri în preajmă.

MM Stoica: „Am văzut faze care nu mi-au plăcut”

„Am jucat foarte bine. Dar am văzut faze care nu mi-au plăcut. Nu au fost altruiști în anumite momente. La Coman, Olaru și Radunovic mă refer. Ce e surprinzător e că de regulă ei nu fac asta, chiar sunt altruiști. 

Nu sunt chestii foarte grave, dar în tur, la 1-1, am mai avut faze de genul ăsta. Atunci nu am mai câștigat cele 3 puncte. Radaslavescu a scăpat atunci și a tras, deși erau 4 contra doi”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Fazele la care face referire MM Stoica

În minutul 62 al meciului cu Voluntari, Olaru a scăpat pe contraatac, a ajuns în marginea careului și a trimis cu piciorul stâng mult pe lângă poartă. El îi avea în stânga pe Coman și Compagno.

Faza la care Olaru trage, deși îi avea în stânga pe Coman și Compagno/ foto: captură Orange Sport

Coman i-a urmat exemplul căpitanului de la FCSB, doar 4 minute mai târziu. Florinel a ajuns în marginea careului, îl avea pe Olaru în stânga, pe Compagno în dreapta, dar a pătruns singur și a fost deposedat de fundașii adverși.

Coman nu pasează la Olaru sau Compagno, pătrunde și e deposedat/ foto: captură Orange Sport

O fază identică s-a petrecut și pe finalul meciului. De data aceasta, Radunovic a făcut o cursă din propria jumătate de teren, a ajuns în marginea careului advers și a tras cu dreptul departe de poartă.

VIDEO. FC Voluntari - FCSB / Florinel Coman: „Ne-a fost greu în finalul jocului”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.