Liga 1

Trei plecări într-o zi de la CSU Craiova: Dan Nistor schimbă echipa după 3 ani în Bănie

Dan Nistor

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 13 februarie 2023

Dan Nistor (34 de ani) a semnat cu U Cluj, după 3 ani petrecuți la Universitatea Craiova.

A treia plecare a zilei de la CSU Craiova. După Paul Papp și Ivan Martic, plecați la Petrolul, respectiv U Cluj, oltenii au renunțat și la Dan Nistor, mijlocaș central care evolua în Bănie din ianuarie 2020.

Nistor a semnat cu U Cluj și ar putea debuta la noua echipă încă de vineri, 17 februarie, când ardelenii vor juca în deplasare cu Chindia.

Dan Nistor a semnat cu U Cluj după 3 ani la Universitatea Craiova

Din informațiile obținute de GSP, Nistor mai are de primit 30.000 de euro de la Craiova, bani pe care oltenii s-au angajat să-i plătească odată cu plecarea mijlocașului la U Cluj.

Nistor va fi cel mai bine plătit jucător de la U Cluj, cu un salariu de aproximativ 10.000 de euro lunar. 

Dan Nistor, jucător cu 7 meciuri pentru echipa națională a României, a jucat 123 de meciuri în cei 3 ani petrecuți la Craiova. A înscris 15 goluri și a pasat decisiv în 18 rânduri.

UPDATE: Nistor a fost prezentat la U Cluj

FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocașul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă.
- U Cluj pe Facebook

Nistor făcea parte din lista lungă de jucători la care Craiova a încercat să scape în ultimele zile ale perioadei de mercato. Tot astăzi mai fusese pus pe liber Papp, în timp ce Martic a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj.

Nistor a jucat 23 de meciuri în acest sezon, în care a înscris două goluri și a pasat decisiv de două ori.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.