Liga 1

Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali

Articol de Vlad Nedelea, Valentin David (video)  —  marţi, 14 februarie 2023

În ultima zi a perioadei de transferuri, mijlocașul Dan Nistor (34 de ani) a fost cedat de Universitatea Craiova la U Cluj. Dar înainte a fost propus de patronul Mihai Rotaru la rivala FCSB

  • FCSB - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport, Orange Sport și DigiSport

După ce l-a dorit pe Dan Nistor când acesta se afla la Dinamo, dar și în vara lui 2022, Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat ironic când a auzit propunerea lui Mihai Rotaru. 

VIDEO Mihai Rotaru l-a propus pe Dan Nistor la FCSB 

>

A vrut să mi-l dea și mie pe Nistor. A vrut prin Șiman (n.r- Vasile Șiman, fost patron la Sportul) M-a întrebat cât dau pe el. Am zis « Minus 50.000 de euro. Să-mi dea el mie 50.000 de euro». Asta s-a întâmplat acum o săptămână”, a spus Gigi Becali azi.

La meciul cu Universitatea Craiova se poate întâmpla orice. E ambiție mare. Ca valoare, suntem noi primii, apoi Craiova lui Rotaru.

- Gigi Becali 

Dan Nistor a semnat cu U Cluj după 3 ani la Universitatea Craiova 

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova chiar în ultima zi de mercato. 

Dan Nistor, jucător cu 7 meciuri pentru echipa națională a României, a jucat 123 de meciuri în cei 3 ani petrecuți la Craiova. A înscris 15 goluri și a pasat decisiv în 18 rânduri. 

Din informațiile obținute de GSP, Nistor mai are de primit 30.000 de euro de la Craiova, bani pe care oltenii s-au angajat să-i plătească odată cu plecarea mijlocașului la U Cluj. Nistor va fi cel mai bine plătit jucător de la U Cluj, cu un salariu de aproximativ 10.000 de euro lunar. 

VIDEO Totul despre FCSB - CSU Craiova

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.