Stranieri

Laurențiu Reghecampf, criticat dur de presa din Azerbaidjan: „Să meargă să facă un RMN la cap!”

FOTO: Twitter

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 14 februarie 2023

Laurențiu Reghecampf a fost atacat de ziariștii din Baku, după ce Neftçi a remizat (0-0) cu Gabala: „Ziua în care va demisiona sau va fi dat afară va fi cea mai fericită din lume”.

Laurențiu Reghecampf nu are zile prea liniștite în Azerbaidjan. După ultimul pas greșit făcut de Neftçi Baku, 0-0 cu Gabala în deplasare, antrenorul român a fost atacat dur de presa locală. Într-un editorial publicat de sportinfo.az, Reghe este pus la zid și trimis la doctor.

Laurențiu Reghecampf, trimis și la psiholog!

„Reghecampf, care a criticat arbitrul după meciul rușinos cu Gabala, ar trebui să fie dus la doctor și să i se ia temperatura după aceste declarații. Poate ar trebui să facă și un RMN la cap. N-ar fi rău să meargă și la un psiholog. 

Poate psihologul va vorbi cu el și va afla de ce i-a asuprit atât de mult pe jucători, foarte enervați din cauza lui. Există o nemulțumire mare din cauza antrenorului. Ziua în care Reghe va demisiona ori va fi concediat va fi cea mai fericită din lume. Sperăm că noua conducere a clubului nu îi va face pe jucători și pe fani să aștepte prea mult", scriu jurnaliștii azeri.

Reghecampf, la 13 puncte de lider

Tehnicianul de 47 de ani s-a contrat și cu un ziarist la conferința de presă, explicând de ce nu transferă români la Baku: 

„Nu sunt aici să aduc jucători, ci să antrenez echipa. Avem o echipă de scouting, avem oameni care lucrează în această direcție. Dacă mi se prezintă un jucător român și este bun, de ce nu? Dar nu e niciunul disponibil". 

Neftçi e pe locul 3, la 13 puncte de liderul Qarabag.

VIDEO Totul despre FCSB - Universitatea Craiova

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.