Liga 1

Marius Lăcătuș a semnat! Prezentat în direct la TV: „Îl vom întâmpina cu mare bucurie”

Marius Lăcătuș

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 14 februarie 2023

Fostul mare fotbalist Marius Lăcătuș (58 de ani) devine analist sportiv, după ce a semnat un contract cu televiziunea DigiSport.

După 3 ani și jumătate în care a stat pe bară, Marius Lăcătuș are un nou angajament. Fostul mare atacant al Stelei va deveni analist sportiv la DigiSport.

Marius Lăcătuș devine analist sportiv la DigiSport

Anunțul a fost făcut de Radu Naum, moderator al emisiunii „Fotbal Club” și editorialist în Gazeta Sporturilor, într-un dialog telefonic cu Lăcătuș:

„Marius Lăcătuș se alătură echipei noastre de analiști. Îl vom întâmpina aici cu mare bucurie. Marius, abia așteptăm să comentăm împreună aici diverse meciuri și evenimente”.

„Fiara” a activat ultima dată în fotbal ca antrenor al celor de la CSA Steaua, între iunie 2018 și iunie 2019. A demisionat după ce a ratat promovarea în Liga 3. Între timp, CSA a ajuns în eșalonul secund, însă nu are drept de promovare în prima ligă. 

După retragerea din cariera de fotbalist, Lăcătuș a fost antrenor la mai multe echipe, printre care FCSB, UTA, FC Vaslui, CSMS Iași și CSA Steaua.

Ca fotbalist, Lăcătuș a cucerit titlul în România de 10 ori, de fiecare dată cu Steaua, dar și o Ligă a Campionilor și o Supercupă a Europei în sezonul 1985/1986.

VIDEO - Amintiri cu Marius Lăcătuș: „Când ne întâlneam pe teren ieșeau scântei!”

>

Mai multe știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.