Liga Campionilor

Pe cine ar paria Panduru că triumfă în Champions League: „Pe ei aș pune 5 lei”

Basarab Panduru, fostul internațional, a analizat șansele echipelor prezente în optimile Champions League la câștigarea trofeului.

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 14 februarie 2023

Basarab Panduru (52 de ani), fostul internațional, a analizat șansele echipelor prezente în optimile Champions League la câștigarea trofeului.

Fostul mijlocaș al Stelei o vede favorită la cucerirea trofeului pe Manchester City. „Cetățenii” joacă în optimi cu Leipzig. Turul are loc în Germania, pe 22 februarie, iar returul se joacă 3 săptămâni mai târziu.

Basarab Panduru o vede favorită pe Manchester City la câștigarea Champions League

„Aș paria un leu pe Napoli, 5 lei pe Manchester City. Dacă e să o luăm de la 1 la 5. Real Madrid pare că nu are frică de nimeni, ceilalți au frică de ei. Eu îmi doresc să ia Guardiola. Parcă au trecut prea mulți ani de când nu a mai câștigat (n.r. - din 2011, de când antrena la FC Barcelona). 

Dacă Bayen îl păstra pe Lewandowski, mergeam pe mâna lor. Dintre Liverpool și Real Madrid aș alege Madridul”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Prezent în studio, MM Stoica a declarat că merge pe mâna lui Liverpool, deși echipa lui Jurgen Klopp nu trece prin momente plăcute. „Cormoranii” sunt pe locul 9 în Premier League, iar în optimile Champions League dau peste Real Madrid (21 februarie și 15 martie).

„Aș pune un leu pe Liverpool. Anul trecut, de exemplu, Real Madrid nu avea șanse nici în optimi, sferturi și semifinale, dar a câștigat trofeul”, a spus MM Stoica.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.