Campionate

Barcelona îl aștepta să semneze, dar Real Madrid a deturnat transferul în ultima clipă: „Eram înțeles cu Barca”

Vinicius, Eder Militao și Rodrygo/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 14 februarie 2023

Rodrygo (22 de ani), extrema lui Real Madrid, a povestit cum a ajuns să semeneze cu madrilenii, în 2019.

Brazilianul a fost transferat pe „Santiago Bernabeu” de la Santos, pentru 40 de milioane de euro. De atunci, a devenit ușor-ușor un jucător de bază, iar în sezonul trecut a fost decisiv la câștigarea trofeului Champions League.

Dar istoria putea fi alta. Rodrygo putea ajunge la Barcelona înainte de a semna cu madrilenii. Brazilianul se înțelesese deja cu echipa catalalană și era așteptat să semneze contractul. Doar că Real Madrid a intrat pe fir în ultima clipă și a deturnat transferul. Fără să stea pe gânduri, Rodrygo a semnat cu Real, echipa sa preferată din copilărie.

Rodrygo: „Eram înțeles cu Barcelona, mă așteptau să semenez”

„Mereu povestesc că aveam două opțiuni, Barcelona și Real Madrid, și că a trebuit să aleg. Mi-a fost ușor să aleg. Ajunsesem deja la un acord cu Barca, mă așteptau să semnez. Așa că a fost o surpriză când a venit oferta Madridului, nu mă așteptam.

La început m-am speriat. Când am realizat ce se întâmplă, a fost cel mai frumos moment din viața mea”, a declarat Rodrygo, citat de Marca.

7 trofeea cucerit Rodrygo la Real Madrid

De când a ajuns la Real Madrid, Rodrygo a jucat de 140 de ori în toate competițiile pentru campioana Europei și a Spaniei. A marcat 28 de goluri și a pasat decisiv de 27 de ori.

Este pe locul 14 în clasamentul celor mai valoroși fotbaliști din lume, potrivit transfermarkt.com. Este evaluat la 80 de milioane de euro.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.