Liga Campionilor

Ciprian Tătărușanu i-a dat pe spate pe italieni, după prestația cu Tottenham: „Un zid, o mașinărie! O performanță convingătoare”

+10 Foto
Ciprian Tătărușanu, în Milan - Tottenham 1-0 / Sursă foto: Imago Images

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 15 februarie 2023

Ciprian Tătărușanu (37 de ani), goalkeeper-ul lui AC Milan, e lăudat de fanii rossonerilor pentru prestația din . Și presa din „Cizmă” a remarcat evoluția sigură a românului, aflat, cel mai probabil, la „ultimul dans” în UCL. 

Ciprian Tătărușanu a fost integralist în poarta gazdelor și a avut o prestație sigură, după o perioadă agitată, în care a fost scos țap ispășitor pentru multe dintre golurile încasate de Milan în Serie A.

FOTO. „Meme-uri” dedicate de italieni lui Ciprian Tătărușanu, după prestația cu Tottenham

„Un muro, una macchina” (n.r. «Un zid, o mașinărie»).După multe critici și batjocuri, portarul lui AC Milan este lăudat pe rețelele de socializare de suporteri rossoneri, care i-au dedicat mai multe meme-uri”, notează site-ul Gazzettei dello Sport în această dimineață. 

+10 Foto
„Tătărușanul nostru din seara asta e un zid”

„Se întinde și respinge la singura fază periculoasă a lui Tottenham care o putea costa scump pe Milan, dar la care s-a semnalizat un ofsaid. Nu a avut un stil frumos, dar a fost eficient”, a notat site-ul tuttomercatoweb.com

Concentrat și încrezător mai ales pe jocul aerian. Nu a fost solicitat de atacanții adverși.

- calciomercato.com

7,4e nota primită de Ciprian Tătărușanu din partea portalului SofaScore

Emoții pentru Ciprian Tătărușanu

Pe durata reprizei secunde, în minutul 59, Tătărușanu a aterizat greșit la un duel cu Lenglet și și-a sucit glezna. A strâns din dinți și a rămas între buturi, deși portarul de rezervă Antonio Mirante fusese deja trimis la încălzire. 

>

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.