Liga Campionilor

Ultrașii lui Bayern Munchen, protest vulgar împotriva miliardarilor de la PSG: „70 de euro? N-am ajuns încă să fim Neymar”

+6 Foto
Ultrașii lui Bayern Munchen au protestat împotriva miliardarilor de la PSG

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 15 februarie 2023

Ultrașii lui Bayern Munchen, prezenți în număr mare la Paris pentru confruntarea cu PSG din „optimile” Champions League (1-0 în favoarea bavarezilor, în meciul tur), n-au ratat ocazia de a-și exprima nemulțumirea față de prețurile exorbitante setate de parizieni la bilete.

Deranjați vizibil fiindcă au fost nevoiți să plătească 70 de euro pentru un tichet la disputa de pe „Parc des Princes”, suporterii nemți au fentat vigilența forțelor de ordine și au infiltrat în stadion un mesaj vulgar, care avea să se viralizeze ulterior pe toate rețelele de socializare. 

70 de euro? N-am ajuns încă să fim Neymar. Douăzeci este destul! M*** PSG!”, a fost mesajul cu care suporterii lui Bayern au intrat în arenă și pe care l-au afișat pe durata primei reprize. 

Ultrașii lui Bayern Munchen au protestat împotriva miliardarilor de la PSG

PSG - Bayern 0-1 » Avantaj pentru bavarezi după turul „șocului” din optimile Ligii

Bayern Munchen a învins-o pe PSG în manșa tur a optimilor Champions League, la Paris, scor 1-0. Kingsley Coman, francez crescut chiar de PSG, a înscris golul victoriei, la fel ca în finala Ligii din 2020. Nici Mbappé n-a putut egala. Golul lui a fost anulat pentru ofsaid!

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini ale superduelului PSG - Bayern Munchen

Citește și alte știri despre Liga Campionilor: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.