Campionate

Incredibil! „Film” pentru adulți turnat în toaleta stadionului, în timpul meciului fostei echipe a lui Rareș Ilie » Reacția clubului

Conducerea clubului OGC Nice, formație ce ocupă locul 7 în clasamentul Ligue 1, a depus o plângere la poliție, pentru că în interiorul unei toalete din interiorul propriei arene, Allianz Riviera, a fost turnat un film pentru adulți. Foto: Imago

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 15 februarie 2023

Conducerea clubului OGC Nice, formație ce ocupă locul 7 în clasamentul Ligue 1, a depus o plângere la poliție, pentru că, în interiorul unei toalete din interiorul propriei arene, Allianz Riviera, a fost turnat un film pentru adulți. 

Totul s-a întâmplat pe data de 29 ianuarie, atunci când gruparea de pe coasta de sud a Franței a câștigat în fața lui Lille, scor 1-0, în etapa cu numărul 20 din Ligue 1, scriu francezii de la rmcsport.bmftv.com. 

Film pentru adulți înregistrat în timpul meciului dintre Nice și Lille, din Ligue 1

Într-un videoclip apare o femeie blondă, cu fața acoperită, care a spus că își propusese să găsească o persoană necunoscută cu care să „întrețină relații sexuale” în incinta arenei. Aceasta a reușit să îl convingă pe un bărbat aflat pe stadion să îi îndeplinească fantezia, scriu cei de la Le Parisien. 

Nice Eco Stadium, compania care se ocupă cu administrarea stadionului Allianz Rivera, a depus de asemenea plângere la poliție, cerând ca vinovații să fie pedepsiți. 

„După ce am luat aflat şi după ce am analizat situaţia, compania Nice Eco Stadium a decis să depună o plângere pentru asocierea imaginii stadionului cu activitate pornografică”, mai arată sursa citată. 

Nice, 5 victorii în ultimele 6 meciuri disputate în Ligue 1

După demiterea lui Lucien Favre (65 de ani), Nice a arătat o formă foarte bună în campionat, înregistrând 5 victorii și un egal în ultimele 6 runde ale campionatului Franței. Mai jos, rezultatele avute de Nice după despărțirea de tehnicianul elvețian. 

  • Nice - Montpellier 6-1
  • Reims - Nice 0-0 
  • Nice - Lille 1-0 
  • Lens - Nice 0-1
  • Marseille - Nice 1-3
  • Nice - Ajaccio 3-0

VIDEO. Rezumat: Nice - Ajaccio 3-0 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.