Conference League

Sarri a remarcat un fotbalist din lotul lui CFR Cluj: „I-am studiat, am văzut multe meciuri”

Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul lui Lazio, a prefațat disputa cu CFR Cluj, din play-off-ul optimilor de finală din Conference League.

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 15 februarie 2023

Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul lui Lazio, a prefațat disputa cu CFR Cluj, din play-off-ul pentru optimile de finală din Conference League. 

  • Lazio - CFR Cluj, manșa tur a play-off-ului optimii de finală din Conference League, se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GS.ro și televizat pe Pro Arena. 

Maurizio Sarri spune că nu avut nevoie de ajutorul lui Ștefan Radu în pregătirea meciului. Fundașul român este accidentat și nu va face parte din lot. 

Maurizio Sarri, înainte de Lazio - CFR Cluj: „Am văzut jucători interesanți”

„Ștefan nu e cu noi, are probleme medicale. I-am studiat, am văzut multe meciuri ale lui CFR Cluj în ultima perioadă. Am văzut doi-trei jucători interesanți, internaționali. Este și acest Krasniqi.

Este inutil să ne gândim la blazon, în Europa toate meciurile sunt strânse, să gândim altfel ar fi o dovadă de superficialitate”, a spus Maurizio Sarri într-o conferință de presă. 

Întrebat despre situația golgeterului Ciro Immobile, revenit recent după o accidentare, Sarri a spus: „Nu poate juca două meciuri de 90 de minute în interval de trei zile. Vom decide mâine dacă va începe sau nu titular”.

Immobile a evoluat tot meciul sâmbătă, în eșecul suferit de Lazio pe teren propriu împotriva Atalantei, scor 0-2.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.