Campionate

Prezent tot mai des în România, Van der Vaart a făcut o comparație colosală: „Fantastic! Mai valoros decât Harry Maguire”

Rafael van der Vaart (40 de ani), fost internațional olandez, a vorbit la superlativ despre cariera lui Cristian Chivu (42 de ani).

Articol de Adrian Jitea  —  Wednesday, 15 February 2023

Rafael van der Vaart (40 de ani), fost internațional olandez, a vorbit la superlativ despre cariera lui Cristian Chivu (42 de ani).

Van der Vaart a petrecut mult timp în România din momentul transferului partenerei lui, handbalista Estavana Polman, la Rapid. Fostul mijlocaș olandez și-a amintit de perioada în care a fost coleg cu Cristian Chivu la Ajax.

Van der Vaart îl laudă pe Chivu: „A fost peste Maguire”

„Pe vremuri, trebuia să fii în top. Chivu, spre exemplu, a jucat fantastic la Ajax timp de doi-trei ani şi a ajuns la Roma pentru 18-19 milioane. Era o sumă mare la vremea aceea. 

Şi Chivu era mult mai valoros decât Harry Maguire, de exemplu, sau decât alţi fundaşi care valorează acum 90-100 de milioane”, a spus Rafael van der Vaart, potrivit Orange Sport.

87 de milioane de euroa plătit Manchester United pentru transerul lui Harry Maguire de la Leicester, în august 2019

Rafael van der Vaart și-a început cariera la Ajax. A evoluat pentru „lăncieri” între 2000 și 2005, fiind coleg timp de trei ani cu Chivu. Mijlocașul olandez a mai jucat pentru Hamburger SV, Real Madrid, Tottenham, Betis, Midtjylland și Esbjerg. Ultimele două formații le-a ales în concordanță cu pașii făcuți de partenera lui. 

VIDEO. Van der Vaart, impresionat de atmosfera de la Rapid: „Am fost la multe meciuri de handbal, dar nicăieri ca aici”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.