Liga 1

„Îi vreți pe Bauza sau Bahassa?” » Ce spune Gigi Becali despre vedetele de la FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 februarie 2023

După ce l-a adus pe Andrea Compagno pentru 1,5 milioane de euro și s-a interesat de serviciile lui Juan Bauza, Gigi Becali spune că acum e greu să transfere de la FCU Craiova.

Patronul FCSB a fost întrebat dacă este interesat de Juan Bauza și Yassine Bahassa, dar spune că este greu să-i cumpere, din cauza pretenților lui Adrian Mititelu.

Gigi Becali nu se gândește la Juan Bauza și Yassine Bahassa

„Nu, că nu are rost. Pentru că Mititelu... Mititelu e băiat bun. El vizează, îți dai seama, milioane. Sunt jucători valoroși. Dar Mititelu vrea 7-15 milioane...”, a spus Gigi Becali.

  • Yassine Bahassa este o extremă francezo-marocană, de 30 de ani. A venit la FCU Craiova în vara lui 2022 și are 3 goluri și 4 pase decisive în 24 de meciuri.
  • Juan Bauza este un mijlocaș ofensiv de 26 de ani. Argentinianul e la FCU Craiova din iulie 2021, când a fost adus de la Csikszereda. În acest sezon are 2 goluri și 4 pase de gol în 21 de meciuri.

Ulterior, patronul FCSB a lăudat jocul prestat de formația antrenată de Nicolo Napoli și spune că aceasta are șanse de calificare în play-off.

„Părerea mea că două echipe joacă fotbal acum. Noi și FCU Craiova.

I-am zis lui Mititelu că va fi în play-off. De ce? Am văzut jocul. Pot să spun că are un fotbal chiar mai frumos decât al nostru. Ar fi drept ca FCU Craiova să fie în play-off. Echipa are jucători valoroși, dar sunt delăsători. Bauza, Bahassa... Dar dacă simt miros de sânge, de play-off, credeți că mai pierd vreun meci? Sunt jucători valoroși”, a adăugat Gigi Becali.

VIDEO 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.