Liga 4

Poveste senzațională cu N'Doye, la GSP Live: „Îmi dădea primă la fiecare pasă de gol. După un meci, mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo»”

Ousmane N'Doye (stânga)/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 16 februarie 2023

Andrei Vaștag (28 de ani), mijlocaș la CS FC Dinamo, a povestit un episod cu Ousmane N'Doye (44 de ani), din perioada când cei doi jucau la CSM Deva.

Cei doi au fost colegi în 2017. Atunci, N'Doye i-a promis lui Vaștag o primă de 300 de lei pentru fiecare pasă de gol pe care i-o oferea.

VIDEO. Andrei Vaștag, amintire senzațională cu Ousmane N'Doye: „A zis că-mi dă 300 de lei pentru fiecare pasă de gol”

>

„Mi-a zis că la fiecare centrare de gol pe care i-o dau, îmi oferă o primă de 300 de lei. Țin minte că la un meci i-am dat 4 centrări de gol, câștigasem cu 5-0. Mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo. Ai dat 4 centrări, banii sunt la tine. Du-te că ai banii acolo». 

Mi-a dat 1.200 de lei. I-am mai dat și după pase de gol. Îmi zisese să pun mingea între 6 și 11 metri, că el e mereu acolo. A dat vreo 7 goluri în 4 meciuri atunci. El juca și cu întindere, cu microruptură fibrilară. Juca gratis, nu avea salariu, juca de plăcere”, a povestit Andrei Vaștag la GSP Live.

N'Doye, retras între timp, avea atunci 38 de ani și se afla pe finalul carierei. A jucat în România la FC Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari, ASA Tg. Mureș, CSM Deva.

Andrei Vaștag și Ousmane N'Doye

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.