Campionate

„Își prelungește contractul?” » Carlo Ancelotti, răspuns surprinzător când a fost întrebat despre jucătorul său: „Nu prea contează”

Carlo Ancelotti / foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 16 February 2023

Real Madrid a câștigat cu Elche, scor 4-0, în La Liga. După meci, antrenorul Carlo Ancelotti a fost întrebat de situația lui Marco Asensio (27 de ani).

Spaniolul se află în ultimele luni de contract cu Real Madrid și negocierile pentru o prelungire nu par să meargă înainte. Ancelotti a fost întrebat despre Asensio și oferit un răspuns surprinzător.

Carlo Ancelotti: „Nu contează prea mult pentru mine ce se întâmplă cu Asensio”

„Își prelungește Asensio contractul” a fost întrebarea primită de Ancelotti după meciul cu Elche. „Nu știu dacă va rămâne sau nu. Poate să rămână sau nu, nu știu, nu contează prea mult pentru mine. Avem o misiune grea în acest sezon. Important este ca el să contribuie, ca și anul trecut. Să-l lăsăm să își facă treaba, iar clubul va lua decizia corectă”, a spus Carlo Ancelotti, citat de AS.

Asensio a fost titular cu Elche și a deschis scorul cu un gol superb. A pătruns printre doi adversari și a finalizat elegant la colțul lung, cu piciorul stâng. Asensio a bifat 27 de meciuri în acest sezon și a marcat 4 goluri, în toate competițiile.

El a fost transferat de Real Madrid în 2015, de la Mallorca, pentru 4 milioane de euro. Alături de madrileni a câștigat, printre altele, 3 Champions League și 3 La Liga.

25 de milioane de euroeste cota lui Marco Asensio, potrivit transfermarkt.com

VIDEO. Rezumat: Real Madrid - Elche 4-0

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.