Conference League

Emoționant! Scenografie impresionantă realizată de turci la duelul din Conference League, după cutremurele devastatoare care au lovit țara » Mulțumiri și pentru România

+10 Foto
Scenografia emoționantă a fanilor lui Trabzonspor / Sursă foto: Facebook@Ultra Style

Articol de Remus Dinu  —  joi, 16 februarie 2023

Suporterii lui Trabzonspor au pregătit un moment de-a dreptul emoționant la duelul cu FC Basel din play-off-ul pentru optimile de finală din Conference League (1-0). Turcii au realizat o scenografie 3D în strânsă legătură cu evenimentele tragice care au lovit țara.

La mai bine de o săptămână de la seismele de 7,8 și 7,5 grade pe scara Richter care au zguduit Turcia, bilanțul victimelor e unul tragic. Peste 42.000 de oameni au murit în Turcia și Siria, alte 120.000 de persoane fiind rănite.

Fanii lui Trabzonspor, scenografie emoționantă după cutremurele din Turcia 

Trabzonspor, prima echipă din Turcia care evoluează după seismele distructive de pe 6 februarie, a cinstit așa cum se cuvine memoria zecilor de mii de victime, precum și a salvatorilor care depun eforturi supraoemeniști pentru a-i scoate pe oameni dintre dărâmături.

+10 Foto
Scenografia emoționantă a fanilor lui Trabzonspor / Sursă foto: Facebook@Ultra Style

Fanii au afișat o scenografie 3D de mare impact, o interpretare grafică a scenelor tulburătoare din ultimele zile, cu salvatorii care au scos eroic copii din ruinele produse de seism.

Pe casca pompierului apar, în semn de mulțumire, steagurile țărilor care au trimis ajutoare pentru poporul turc, fiind prezent inclusiv drapelul României.

De altfel, fotbaliștii au ieșit pe gazon cu tricouri prin care-și arătau solidaritatea și suportul pentru zonele cele mai afectate de seisme.

VIDEO Urmările cutremurelor devastatoare din Turcia și Siria / Imagini dramatice din zonele afectate

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.