Conference League

PSD s-a mutat la Lazio - CFR Cluj » Lângă cine a fost surprins patronul campioanei

La Roma, pentru duelul dintre Lazio și CFR Cluj, e prezent și Vasile Dîncu (61 de ani), fostul ministru al Apărării, un personaj foarte apropiat de conducerea formației din Gruia

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 16 februarie 2023

La Roma, pentru duelul dintre Lazio și CFR Cluj, Nelu Varga, patronul campioanei, a fost însoțit de nume importante din PSD, inclusiv Vasile Dîncu (61 de ani), fostul ministru al Apărării, un personaj foarte apropiat de conducerea formației din Gruia.

  • Reporterul Alexandru Barbu și fotoreporterul Raed Krishan sunt trimișii speciali ai Gazetei la Roma, de unde relatează cele mai importante informații.

Vasile Dîncu, alături de Nelu Varga la Lazio - CFR Cluj

Dîncu a făcut parte din delegația campioanei la Roma. Alături de Nelu Varga, patronul CFR-ului cu care se află în relații foarte bune, politicianul a vizitat capitala Italiei în după-amiaza partidei. 

Flancați de mai mulți oameni de la vârful clubului, cei doi s-au întreținut constant. Au glumit și s-au luat prietenește de gât la un moment dat pe străzile din Cetatea Eternă.

Au stat împreună și în tribune, unde au fost însoțiți de alte două nume importante din PSD, fostul prim-ministru Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Nelu Varga (stânga) a urmărit duelul Lazio - CFR alături de nume importante din PSD, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu. FOTO: Raed Krishan (Roma))

Despre Dîncu, un suporter din umbră al ardelenilor, Gazeta a scris în mai multe rânduri. El este unul dintre cei mai influenți sfătuitori ai lui Varga.

Mai multe articole despre Lazio - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.