Conference League

Din fază fixă, Dane?! Cine e jucătorul care l-a „trădat” pe Petrescu la golul lui Lazio

+7 Foto
CFR Cluj, gol primit din fază fixă contra lui Lazio / FOTO: Capturi @Pro Arena

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 17 februarie 2023

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în manșa tur a play-off-ului pentru „optimile” Conference League. Unicul gol al fost marcat de Ciro Immobile, în prelungirile primei reprize.

  • Returul e programat joia viitoare, de la 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro Arena

Clujenii au jucat cu om în plus aproape tot meciul, după eliminarea lui Patric din minutul 15, dar nu au reușit să-și creeze nici măcar o ocazie de gol. O lovitură liberă, specialitatea lui Petrescu, a decis în cele din urmă soarta partidei, românii fiind făcuți șah-mat de schema italienilor. 

CFR Cluj, eșec din fază fixă în disputa cu Lazio 

Reușita lui Lazio a venit după o fază lucrată atent de Sarri. Felipe Anderson a trimis o pasă cu boltă, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

Immobile era marcat în acel moment de Camora. Golgeterul lui Lazio a profitat de un paravan perfect creat de Matias Vecino, fotbalist aflat în pereche cu Boateng.

Immobile pleacă de lângă Camora

Ciro s-a desprins de Camora, a trecut pe lângă Vecino și prin spatele zidului, unde s-a poziționat perfect pentru pasa superbă a lui Anderson. A reluat perfect, dintr-un voleu lateral, de la 11 metri de poartă, fără speranțe pentru Scuffet.

Căpitanul campioanei s-a prins târziu de intenția lui Immobile și n-a mai putut recupera distanța față de vârful italian.

Vorbim de o echipă din Italia, cu pretenții de Champions League, care știe să gestioneze astfel de faze fixe. Jucătorii lor au asemenea execuții care fac diferența
- Cristian Balaj, președinte CFR Cluj, la Orange Sport

VIDEO. Atmosfera pe „Stadio Olimpico” înainte de Lazio - CFR Cluj 

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.