Liga 1

Dică l-a încurcat și pe Mutu și rămâne neînvins pe banca lui CS Mioveni » Final incendiar, cu penalty ratat! Clasamentul ACUM

+15 Foto
În tur, Rapidul s-a impus la limită, 2-1 / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 17 februarie 2023

CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Nicolae Dică rămâne neînvins pe banca argeșenilor. 

Argeșenii Nicolae Dică și Adrian Mutu s-au înfruntat aproape de casă, la Mioveni. Atmosfera nu avea cum să nu fie una specială. Ambii au fost aplaudați la scenă deschisă de fanii gazdelor, apoi galeria Rapidului și-a făcut numărul.

Mioveniul lui Dică a încurcat-o și pe Rapid 

Prima repriză a fost atractivă doar în tribune. CS Mioveni s-a mulțumit cu momente de posesie sterilă, în timp ce Rapidul nu a găsit soluții pentru a desface o defensivă compactă și agresivă.

Jocul ofensiv al bucureștenilor a arătat mai bine după reluare. Alexandru Ioniță II putea deschide scorul imediat după reluare, dar a ezitat să șuteze de la 30 de metri în poarta lăsată goală de Greab.

Momentul crucial a avut loc în minutul 84. Rapid a obținut o lovitură de la 11 metri, pentru un henț în careu, ratat de Feșnic și semnalat de VAR. Duganzic a transformat cu eleganță în prima fază, dar „centralul” a dictat repetarea execuției. Mai mulți jucători, din ambele tabere, pătrunseseră în suprafața de pedeapsă.

Momentul primului penalty executat de Dugandzic

Presiunea și-a spus cuvântul. Croatul a șutat peste poartă, primul penalty ratat în Liga 1, iar Rapid ratează șansa de a urca provizoriu peste FCSB în clasament.

De partea cealaltă, Nicolae Dică rămâne neînvins și după al cincilea meci pe banca lui CS Mioveni.

Cum arată clasamentul Superligii după CS Mioveni - Rapid 0-0

FINAL » CS Mioveni - Rapid 0-0

VIDEO. Atmosferă deosebită înainte de CS Mioveni - Rapid

>

CS Mioveni - Rapid București, echipe de start: 

CS Mioveni: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, Marquinhos Pedroso - M. Panait, Lixandru - Antal, Benchaib, Diallo - B. Rusu 
Rezerve: D. Croitoru - Rădescu, Lepistu, Mboumbouni, Krasniqi, Burnea, Buziuc, V. Pop 
Antrenor: Nicolae Dică 

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Al. Albu, Kait - Emmers, Dugandzic, Al. Ioniță II 
Rezerve: Drăghia - Belu-Iordache, Ignat, Crivac, Crepulja, Bamgboye, V. Costache, A. Ciobanu, Luckassen 
Antrenor: Adrian Mutu

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca) / A1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) / A2: Ciprian Danșa (Satu Mare) / Arbitru VAR: Iulian Dima / Arbitru AVAR: Cristina Mariana Trandafir / R1: Florin Andrei (Târgu Mureș) / Observator: Costin Ioan Toma (Piatra Neamț)
Stadion: „Orășenesc”, Mioveni

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.