Stranieri

Recuperare pentru internaționalul român » E așteptat să revină pe teren

Dennis Man și Valentin Mihăilă/ foto Imago images

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 17 February 2023

Dennis Man (24 de ani) s-a recuperat după accidentarea suferită în ianuarie și va face parte din lotul Parmei pentru meciul cu Ascoli (sâmbătă, ora 15:00).

Anunțul a fost făcut de antrenorul de la Parma, Fabio Pecchia. Man ar fi putut prinde foaia de joc și la meciul din etapa trecută, 1-1 cu Ternana, dar echipa sa nu a vrut să riște o recidivă.

Man, revenire după o lună

„Man este bine, este disponibil și vom evalua dacă va fi titular sau nu. Ar fi fost riscant să joace cu Ternana”, a declarat Fabio Pecchia, potrivit Parma Live.

Man s-a accidentat pe 10 ianuarie, la meciul pierdut de Parma cu Inter, 1-2, în Cupa Italiei. Internaționalul român a suferit atunci o leziune musculară de grad mediu. 

În acest sezon, Dennis a jucat 17 meciuri pentru parma, 15 în Serie B și două în Cupa Italiei. A marcat 4 goluri în campionat și nu areușit să paseze decisiv. Parma este pe locul 8 în Serie, poziție care asigură calificarea în play-off-ul de promovare.

Recuperarea lui Man vine cu o lună înainte de primele meciuri ale României în preliminariile Euro 2024. „Tricolorii” întâlnesc Andorra pe 25 martie și Belarus 3 zile mai târziu.

Valentin Mihăilă, din nou accidentat

Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, s-a rupt după numai un sfert de oră în partida cu Genoa. Nu e însă o recidivă, ci o nouă leziune la coapsa stângă, ce-l va ține departe de gazon iar pentru o perioadă semnificativă.

„E ca un pumnal înfipt în spate”, s-a plâns antrenorul Fabio Pecchia de noul stop al lui Mihăilă, care nu a bifat în actualul sezon decât 12 meciuri din 26 la club, încadrându-se în procentajul general de după transferul la Parma. RMN-ul efectuat a relevat o leziune de gradul al doilea, medicii clubului estimând că „va mai absenta cinci-șase săptămâni”.

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.