Liga 1

Adrian Mutu, agresiv după meciul cu Mioveni: „Voi numiți egalul pas greșit, haideți să nu exagerăm! Am fost dezavantajați de arbitraj!”

+15 Foto
CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul giuleștenilor, a dat vina pe ghionion și pe arbitraj.

Articol de Vlad Nedelea, Adrian Jitea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 17 februarie 2023

CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul giuleștenilor, a dat vina pe ghinion și pe arbitraj. 

Adrian Mutu, după CS Mioveni - Rapid 0-0: „Am fost dezavantajați clar de arbitraj!”

>

„Voi egalul îl numiți pas greșit... azi am dominat meciul, am avut ghinion mare, penalty ratat. E adevărat, în prima repriză am intrat cam pe vârfuri, dar în partea secundă am arătat bine. 

A fost și penalty-ul acela discutabil, nu poți repeta de o asemenea manieră. Vedem foarte multe astfel de faze la televizor și nu se repetă. Am avut și un penalty la Ioniță. Cred că am fost dezavantajați clar de arbitraj astăzi.

Nu mă îngrijorează lipsa de eficacitate. Eram îngrijorat dacă nu am fi ajuns acolo. Se mai întâmplă să ratezi, sunt seri și seri. Lui Dugandzic nu avem ce să îi reproșăm, golurile lui ne-au adus aici, să ne îndeplinim obiectivul. Știam că e afectat de moment, de asta l-am și schimbat. Am zis să vin cu Luckassen, cu mentalitate proaspătă, cu forța de a marca.

Cum am spus, suporterii au fost aproape de el. Suporterii i-au strigat numele la final. Evident, au fost și critici. Avem cu toții dorința asta nebună de a câștiga meciurile, dar și criticile sunt bune. Trebuie să mergem înainte și să devenim mai buni”, a spus Adrian Mutu la Orange Sport. 

O înfrângere și un egal nu înseamnă că Rapid e într-un moment prost. A fost o săptămână ciudată după eșecul cu FCU Craiova. Haideți să nu exagerăm. Eu vă înțeleg pe dumneavoastră, să mă înțelegeți și voi pe mine
- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO. Marko Dugandzic, dus de Adrian Mutu în fața galeriei Rapidului

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.