Liga 1

„Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!” » Reacția lui „Raul de Ghencea” când fanii lui CSA l-au luat la rost

„Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!” » Reacția lui „Raul de Ghencea” când fanii lui CSA l-au luat la rost

Articol de Andrei Petrescu  —  Saturday, 18 February 2023

Raul Rusescu (34 de ani), atacantul celor de la Concordia Chiajna, nu a fost primit cu căldură de fanii celor de la CSA Steaua la amicalul pe care cele două echipe l-au disputat sâmbătă în Ghencea.

Rusescu, la un moment dat idol al tribunelor din Ghencea, poreclit sugestiv „Raul de Ghencea” a câștigat 3 titluri de campion cu FCSB, două dintre ele în perioada în care echipa încă se numea Steaua. 

Susținător declarat al celor de la FCSB în războiul cu CSA Steaua, Rusescu a ajuns ținta fanilor roș-albaștrilor din Liga 2.

La finalul meciului amical dintre CSA Steaua și Concordia Chiajna, terminat la egalitate, scor 0-0, din tribunele stadionului un fan l-a apostrofat pe Rusescu: „Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua”, iar reacția lui Raul nu a întârziat să apară.

VIDEO Raul Rusescu: „Nu m-a deranjat ce a zis, fiecare are părerea lui”

>

„Nu a fost nicio tensiune, a fost un meci amical. Suntem încrezători, așteptăm începutul de campionat. Nu m-a deranjat, fiecare are părerea lui și e liber să și-o exprime. Probabil de asta a și venit la meci. O revenire foarte frumoasă în Ghencea, am amintiri plăcute de aici. S-au schimbat multe lucruri”, a declarat Raul Rusescu după meci.

Raul Rusescu: „Cred că normal și corect ar fi ca FCSB să joace în Ghencea”

Apoi, Rusescu a spus că și-ar dori ca FCSB să evolueze în Ghencea și să câștige din nou campionatul jucând în „Templu”.

„Cred că normal și corect ar fi ca FCSB să joace aici (n.r. - Ghencea). Mi-aș dori să câștige campionatul, dar asta depinde numai de ei. Ar fi frumos să reușească asta chiar pe Ghencea ”, a mai precizat atacantul.

59 de goluriși 24 de pase decisive are Rusescu în 147 de meciuri în tricoul celor de la FCSB

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.