Campionate

Momente delicate pe Stamford Bridge » Căpitanul lui Chelsea a avut nevoie de mască de oxigen

+5 Foto
Momente teribile la meciul Chelsea - Southampton 0-1. Cesar Azpilicueta, căpitanul londonezilor, a suferit o accidentare gravă și a avut nevoie de mască de oxigen/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 18 februarie 2023

Momente teribile la meciul Chelsea - Southampton 0-1. Cesar Azpilicueta, căpitanul londonezilor, a suferit o accidentare gravă și a avut nevoie de mască de oxigen.

În minutul 74 al meciului de pe Stamford Bridge, Azpilicueta a fost lovit de Sekou Mara cu piciorul în zona gâtului, când a încercat să respingă o minge cu capul.

+5 Foto
foto Imago Images

Cesar a rămas la pământ, iar staff-urile medicale ale celor două echipe au intrat de urgență pe gazon.

Azpilicueta a avut nevoie de mască de oxigen

Azpiculeta a stat 8 minute la pământ, timp în care a primit îngrijiri medicale. Lovitura a fost atât de gravă încât a avut nevoie de mască de oxigen pentru a putea respira.

Azpilicueta a părăsit terenul pe targă, dar era conștient, potrivit Daily Mail. Sekou Mara, cel care l-a lovit fără intenție pe fundașul lui Chelsea, a primit cartonașul galben de la arbitrul David Coote.

În locul lui Azpilicueta a intrat Chalobah. Chelsea era condusă în momentul accidentării și nu a reușit să egaleze până la final.

„Albaștrii” au rămas pe locul 10, cu 31 de puncte. Southampton este ultima, cu 18 puncte, 3 sub prima poziție care asigură menținerea în Premier League, ocupată de Bornamounth.

Caseta meciului Chelsea - Southampton 0-1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.