Campionate

Umilință pentru Chelsea » Învinsă acasă de ultima clasată

+5 Foto
Chelsea a pierdut acasă cu Southampton, scor 0-1, în etapa #24 din Premier League. Deși au câștigat, „Sfinții” au rămas pe ultimul loc/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 18 February 2023

Chelsea a pierdut acasă cu Southampton, scor 0-1, în etapa #24 din Premier League. Deși au câștigat, „Sfinții” au rămas pe ultimul loc.

Southampton a început excelent meciul de pe Stamford Bridge și a ratat o ocazie mare în minutul 4. Șutul lui Sulemana a fost scos de Kepa, după o acțiune individuală a atacantului. Tot „Sfinții” au fost mai periculoși. Doar 6 minute mai târziu, Onuachu a trimis puțin alături, cu capul. 

Chelsea a avut prima ocazie abia în minutul 28, când Azpilicueta a trimis puțin pe lângă. Southampton a deschis în cele din urmă scorul, în prelungirile primei reprize. James Ward-Prowse, specialistul în lovituri libere, a făcut din nou ce știe mai bine și l-a învins pe Kepa, care nu a avut nicio șansă. 

foto: Imago Images

Chelsea a alergat după egalare, dar nu a fost concludentă în treimea adversă. În minutul 68 a venit cea mai mare ocazie a londonezilor, când Sterling a trimis periculos, dar mingea a fost scoasă de pe linia porții. 

Azpilicueta s-a accidentat și a avut nevoie de mască de oxigen

Momente teribile au avut loc pe finalul meciului, când Cesar Azpilicueta a suferit o accidentare gravă. A fost lovit în zona gâtului de Sekou Mara și s-a prăbușit pe gazon. A avut nevoie de îngrijiri medicale și chiar de mască de oxigen. A părăsit terenul pe targă, dar era conștient, potrivit Daily Mail. 

+5 Foto
foto Imago Images

Jucătorul lui Southapton a primit cartonașul galben pentru joc periculos. Chelsea nu a mai avut ocazii până la final și a căzut victimă „Sfinților”, care avea 3 înfrângeri la rând. „Londonezii au rămas pe locul 10, cu 31 de puncte. Southampton este ultima, cu 18 puncte, 3 sub primul loc salvabil, ocupat de Bournemouth

5 meciuri consecutiveare Chelsea fără victorie, în toate competițiile

Caseta meciului Chelsea - Southampton 0-1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.