Campionate

„Dibu” Martinez și-a enervat antrenorul: „Nu mi-a plăcut”

Emiliano Marinez (30 de ani), portarul lui Aston Villa, l-a supărat pe antrenorul Unai Emery în timpul meciului cu Arsenal, pierdut cu 2-4/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 18 February 2023

Emiliano Marinez (30 de ani), portarul lui Aston Villa, l-a supărat pe antrenorul Unai Emery în timpul meciului cu Arsenal, pierdut cu 2-4

Emery a fost deranjat de faptul că „Dibu” Martinez s-a dus în careul advers la cornerul de la ultima fază și și-a lăsat poarta descoperită. Arsenal a recuperat mingea, a plecat pe contraatac și Martinelli a marcat fără emoții, în poarta goală.

Emery, supărat pe Martinez: „Nu mi-a plăcut”

„A decis să meargă în careul advers la ultima fază. Nu mi-a plăcut. Nu eu i-am spus să facă asta. Niciodată nu le-am zis portarilor să se ducă în careu, pentru că, statistic, acest lucru afectează mai mult propria echipă. 

Sper să învețe să și să nu mai facă asta în următoarele meciuri”, a declarat Emery despre „Dibu” Martinez, citat de Talk Sport.

Emiliano Martinez și-a dat și autogol

Martinez a avut un meci de coșmar împotriva fostei echipe. În minutul 90+3, când Arsenal căuta cu disperare golul 3, „Dibu” și-a deviat mingea în propria poartă.

Jorginho a șutat năpraznic de la distanță, mingea a zguduit transversala, apoi l-a lovit pe Martinez în cap și a intrat în poartă.

FOTO. Emiliano Martinez, ținta glumelor după Aston Villa - Arsenal 2-4

+5 Foto
Emiliano Martinez după Campionatul Mondial

Citește și alte știri din Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.