Campionate

„Lipsă de respect față de Turcia și Siria” » Vinicius, înjurat în timpul minutului de reculegere

Vinicius (22 de ani), extrema lui Real Madrid, a fost înjurat înainte de meciul cu Osasuna (2-0), în timpul momentului de reculegere pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria/ foto Imago images

Articol de Adrian Duţă  —  Sunday, 19 February 2023

Vinicius (22 de ani), extrema lui Real Madrid, a fost înjurat înainte de meciul cu Osasuna (2-0), în timpul momentului de reculegere pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria.

În această etapă de La Liga, înainte fiecărui meci, s-a ținut un minut de reculgere în memoria victimelor cutremurelor din Turcia și Siria. Pe El Sadar, stadionul Osasunei, o voce a răsunat în liniștea din timpul momentului de reculegere: „Vinicius, fiu de t***ă”.

Carlo Ancelotti: „Lipsă de respect pentru Turcia și Siria”

La interviurile de la finalul meciului, Carlo Ancelotti și Thibaut Courtois au condamnat gestul suporterului de pe El Sadar.

„Trebuie să uităm ce s-a întâmplat la minutul de reculegere. Mi s-a părut lipsit de respect față de Turcia și Siria", a declarat Ancelotti, citat de Marca.

„L-au numit «fiu de târfă» pe Vinicius în minutul de reculegere. Au scandat «Vinicius, mori». Atmosfera de pe stadioanele din Spania este excelentă pentru a a juca fotbal, dar fără aceste prostii”, a spus Thibaut Courtois.

Vinicius, în conflict cu Moi Gomez

Vinicius a fost protagonist și în timpul meciului. A avut mai multe dueluri cu Moi Gomez, mijlocașul ofensiv de la Osasuna. Totul a escaladat în minutul 45+3, când Gomez a simulat o intrare dură a lui Vinicius.

Brazilianul s-a enervat și l-a certat pe spaniol. Ambii au primit cartonașul galben de la arbitrul Munuera Montero. „Centralul” l-a enrvat teribil pe Ancelotti, care a avut o reacție neobișnuită și l-a certat serios la finalul reprizei.

+5 Foto
foto: Twitter

„Vinicius s-a comportat normal. Trebuie să oprim ceea ce se întâmplă cu el. Acestei probleme i se acordă foarte multă atenție”, a spus Sergio Herrera, portarul Osasunei.

VIDEO. Rezumat: Osasuna - Real Madrid 0-2

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.