Liga 1

Hagi, surprins când își înjură echipa: „Duceți-vă-n p*** mea cu pasele voastre” » Reacție imediată: „E de neacceptat!” + ce au zis MM și Panduru

Gică Hagi, surprins de camere în timp ce își înjură echipa/ foto: captură Orange Sport

Articol de David Marinescu  —  duminică, 19 februarie 2023

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul și patronul Farului, a fost surprins de cameere în timp ce își înjura echipa, la meciul cu Petrolul, 2-0.

În minutul 27 al meciului de la Ovidiu, la o pasă greșită în flancul stâng, Hagi a fost surprins de camere în timp ce își înjura echipa, după ce și-a scos furios șapca. „Duceți-vă-n p*** mea cu pasele voastre”, a spus antrenorul Farului.

VIDEO. Hagi, surprins în timp ce își înjură echipa

„Întrebarea e dacă e OK. Petrescu a fost pus la zid de fiecare dată când a fost surprins că înjură. E adevărat că pasa e foarte proastă, dar reacția e totuși de neacceptat. Ghinionul lui că a fost surprins de camere”, a reacționat Dan Udrea, redacorul șef-adjunct al Gazetei Sporturilor, în emisiunea pe care o moderează la Orange Sport.

Prezenți în studio la „Sport Center”, Mihai Stoica și Basarab Panduru au comentat și ei faza cu Hagi în prim-plan.

„De ce să nu comentăm? Nu ar fi drept să nu o facem. Când și-a scos șapca din cap, era normal să fie prim-planul pe el. Nu aveai cum să ratezi momentul”, a spus Basarab Panduru.

„Înjurătura nu este îndreptată către un jucător, vorbește la general. Cred că are alertă cameramanul, cum și-a scos Hagi șapca din cap, imediat s-a dus cu zoom-ul”, a spus și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.