Liga 1

Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei cu numărul 26 din SuperLigă. Gazdele l-au înconjurat pe „centralul” Adrian Cojocaru după fluierul final.

Articol de Vlad Nedelea  —  Sunday, 19 February 2023

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei cu numărul 26 din SuperLigă. Gazdele l-au înconjurat pe „centralul” Adrian Cojocaru după fluierul final, cerându-i socoteală pentru faza din care a ieșit golul din prelungiri al oltenilor. 

Cei de la FCSB au contestat lovitura de la colțul terenului din care Elvir Koljic a trimis mingea spre poartă, iar Cristea a deviat pentru egalare. Tamm a respins mingea în afara terenului, apoi i-a cerut asistentului să dicteze repunere din colțul careului de 6 metri, considerând că balonul a fost atins și de Roguljic înainte să părăsească suprafața de joc.

Adrian Șut, aflat aproape de fază, a cerut chiar henț la mijlocașul Craiovei. Din reluările prezentate de televiziuni, mingea pare să îl șteargă pe Roguljic, dar imaginile nu sunt 100% edificatoare. „Centralul” Cojocaru și asistentul de pe acea parte, Bogdan Gheorghe, n-au ținut cont de protestele gazdelor și au dictat corner. 

Fotbaliștii de la FCSB, proteste după dictarea cornerului

Același Roguljic a executat bine cornerul rezultat. Târnovanu a ieșit aiurea, Koljic a reluat cu capul, Iulian Cristea a deviat în plasă și a stabilit rezultatul final, scor 1-1.

FCSB, proteste vehemente după remiza cu CSU Craiova 

Imediat după finalul meciului, fotbaliștii de la FCSB l-au înconjurat pe Adrian Cojocaru, chiar pe teren și i-au reproșat decizia. Meleul creat a ținut peste un minut, timp în care Tamm și Șut încercau să îi explice că mingea a atins mâna lui Roguljic la faza premergătoare cornerului. 

Verdictul fostului arbitru Constantin Zotta: „Greșeală a lui Cojocaru!”

„Se pare că mingea lovește brațul și iese afară. Nu e lovitură liberă pentru henț, dar trebuia aut de poartă. E o greșeală a arbitrului. Din păcate, VAR nu poate interveni într-o astfel de fază. Dar am înțeles că e o situație în lucru la FIFA, astfel ca VAR-ul să poată interveni”, a fost verdictul fostului arbitru Constantin Zotta, în direct la Orange Sport.

VIDEO cu golul lui Edjouma din FCSB - Universitatea Craiova, al treilea cel mai rapid al sezonului în SuperLigă

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.