Campionate

Scandal uriaș la PAOK - AEK! Incidente, atac la arbitri, Răzvan Lucescu insultat: „Nu știu dacă există în România așa ceva”

Lucescu a vorbit la microfonul televiziunii NOVA. Foto: Twitter

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 20 februarie 2023

Răzvan Lucescu (54 de ani), antrenorul lui PAOK, a protestat după ce atenienii l-au înconjurat la vestiare pe „centralul” norvegian Eskas: „Cum îndrăznesc să vină aici și să pună presiune pe arbitri!”. 

Ofițerul de presă al lui AEK a scris pe social media: „Nu știu dacă există în România zicala că «hoții urlă pentru ca stăpânul casei să se sperie»”.

Din 2018, de când Răzvan Lucescu a declarat că „AEK a furat titlul”, fiecare confruntare cu atenienii e incendiară. Indiferent de rezultat, se încheie cu proteste, jucători și oficiali care se împung, atacuri împotriva arbitrilor, acuzații la adresa rivalilor.

Oficialii lui AEK au urlat la arbitri: „Unde-ți sunt cartonașele?”

PAOK a învins, 2-0, cu puștii săi de 19 ani în roluri principale - Konstantelias, jonglerie și pasă decisivă ca Maradona la deschiderea scorului (Narey), deși era căzut în iarbă; Koulierakis a înscris golul de 2-0. Dar scandalul dintre cele două tabere a eclipsat performanțele din iarbă.

Galben-negrii au cerut două eliminări în prima repriză, la Oliveira și Ingason, și l-au înconjurat pe „centralul” norvegian Eskas la pauză. „Unde-ți sunt cartonașele?”, au strigat oaspeții, enervați că „vulturii” au scăpat nepedepsiți.

VIDEO. Rezumatul meciului PAOK - AEK (2-0)

Răzvan Lucescu: „E o rușine. Imaginați-vă ce va fi la Atena!”

Răzvan s-a aprins la conferință. „Ai noștri au trebuit să se lupte la vestiare pentru a-i împinge pe cei de la AEK. Cum îndrăznesc să vină aici și să pună presiune pe arbitri! E incredibil”, a declarat antrenorul alb-negrilor, spunând că „arbitrul nu ne-a mai dat niciun fault în repriza a doua, urmare a ceea ce au făcut ei la pauză. Și AEK merita un «roșu» la faultul asupra lui Sastre”.

Lucescu a vorbit și la microfonul televiziunii NOVA despre incidentele de la pauză: „O rușine ce s-a întâmplat la vestiare, federația și liga să intervină! E păcat pentru fotbalul grec. Ați văzut ce s-a petrecut pe Toumba, imaginați-vă ce va fi la Atena! Nici nu mai pot să mă bucur de victorie”.

Atac la Răzvan Lucescu: „Carnagiul e fără sfârșit”

Oaspeții l-au atacat pe tehnicianul lui PAOK. „Nu știu dacă există în România zicala că «hoții urlă pentru ca stăpânul casei să se sperie»”, l-a insultat pe Facebook Tasos Tsatalis, ofițerul de presă al lui AEK. „E evident ce a fost pe Toumba. Nu poți păcăli pe nimeni, carnagiul e fără sfârșit”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.