Liga 1

Mihai Rotaru îl atacă pe Mihai Stoica: „Federația trebuie să intervină!”

Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, a spus că va face un demers la FRF pentru ca Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, să fie exclus din grila celor de la Orange Sport, acolo unde oficialul roș-albaștrilor este analist TV.

Articol de Vlad Roșu  —  luni, 20 februarie 2023

Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, a spus că a făcut un demers la FRF pentru ca Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, să fie exclus din grila celor de la Orange Sport, acolo unde oficialul roș-albaștrilor este analist TV. 

Finanțatorul grupării oltene consideră că prezența lui Mihai Stoica în studiourile de televiziune reprezintă un avantaj pentru cei de la FCSB, menționând că orice spune acesta va fi „automat preluat de presă” și catalogând această situație drept o „manipulare”. 

Mihai Rotaru cere excluderea lui Mihai Stoica din grila Orange Sport: „Federația trebuie să intervină”

„Nu avem niciun meci cu Meme Stoica. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare. 

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului, pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare. Nu merge!”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik. 

Mihai Rotaru: „Mihai Stoica nu are cum să fie obiectiv” 

Mihai Rotaru a precizat că a ridicat, în trecut, problema prezenței lui Mihai Stoica în studiourile Orange Sport la Federația Română de Fotbal, însă, deocamdată, reprezentanții FRF nu au luat nicio măsură. 

„Facem și noi analize TV și ne ținem partea echipei noastre. El nu are cum să fie obiectiv. Noi am ridicat problema la FRF cu foarte mult timp înainte, dar nu s-a făcut nimic deocamdată. 

O să verificăm statusul acestei inițiative la ceea ce înseamnă federație, pentru că ar trebui introdus în regulamente, ceea ce înseamnă Ligă. Tocmai că este greu cu el, de asta luăm măsuri”, a mai punctat Mihai Rotaru, potrivit sursei citate.

VIDEO. FCSB - CSU Craiova 1-1 / Malcom Edjouma: „A fost un meci dificil, cred că meritam cele 3 puncte”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.