Handbal

Cristina Neagu, înjurată de galeria Rapidului » Ce s-a întâmplat la derby-ul din Cupa României

+18 Foto
Galeria Rapidului a avut un comportament reprobabil la adresa Cristinei Neagu (34 de ani), în timpul disputei dintre CSM București și Rapid, din „optimile” Cupei României la handbal feminin.

Articol de Andrei Petrescu  —  Monday, 20 February 2023

Galeria Rapidului a avut un comportament reprobabil la adresa Cristinei Neagu (34 de ani), în timpul disputei dintre CSM București și Rapid, scor 31-24, din „optimile” Cupei României la handbal feminin. 

Rivalitatea dintre CSM București și Rapid, 13 meciuri directe și nicio victorie a campioanelor en-titre, capătă noi dimensiuni. Astăzi, cei aproximativ 200 de fani giuleșteni prezenți în sala Polivalentă au înjurat-o constant pe Cristina Neagu.

VIDEO. Galeria Rapidului, înjurături la adresa Cristinei Neagu

>

Fiecare gol marcat de Cristina Neagu în prima repriză a derby-ului cu Rapid a fost însoțit de scandări injurioase ale galeriei Rapidului, unele desprinse din derby-urile bucureștene din fotbal. În momentul în care crainicul arenei striga numele interului stânga, suporterii giuleșteni răspundeau cu obscenități la adresa căpitanului CSM-ului și al naționalei României.

Neagu a fost singura jucătoare care a primit un astfel de tratament. Reușitele celorlalte „tigroaice” au fost ignorate de rapidiști. Interul stânga s-a răzbunat și a marcat 6 goluri, contribuind la o revenire de senzație.

La derby-ul din „optimile” Cupei României la handbal feminin au asistat aproximativ 3.500 de spectatori. 

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.