Liga Campionilor

Eintracht Frankfurt - Napoli 0-2 » Liderul din Serie A nu glumește nici în Champions League! Victorie după un meci controlat cap-coadă

+11 Foto
Eintracht - Napoli / foto: Guliver/Getty Images

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 21 februarie 2023

Napoli a controlat cap-coadă duelul cu Eintracht Frankfurt din Germania și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în „sferturile” UCL. Italienii s-au impus cu 2-0 și sunt mari favoriți înaintea returului de pe 15 martie. 

Lider la pas în Serie A, Napoli impresionează și în Champions League și e cu un pas în „sferturile” competiției. Trupa lui Spalletti n-a stat la discuții cu Eintracht, o echipă fără repere, care a șutat pe spațiul porții o singură dată timp de 90 de minute. 

În rest, o dominare autoritară a napolitanilor, un interminabil șir de ocazii la poarta nemților, două goluri, altul anulat, precum și un penalty ratat de vedeta Kvaratskhelia. Totul a curs în favoarea italienilor, pentru care limita e doar cerul în acest sezon!

Napoli nu glumește nici în Champions League

Georgianul din atacul lui Napoli nu l-a putut învinge pe Trapp în minutul 36, neamțul parând execuția acestuia de la punctul cu var. Doar că Napoli n-a „clipit”! A continuat să fie feroce, iar peste doar patru minute a spart gheața, punctând prin Osimhen, după o centrare a lui Lozano. 

Același Osimhen a mai înscris o dată până în pauză, doar că golul a fost anulat pentru ofsaid. Același registru a persistat și în repriza a doua, iar Di Lorenzo a securizat victoria în minutul 65, cu un șut splendid din interiorul careului. Victorie albastră la Frankfurt, iar Napoli e la un meci distanță de „sferturi”.

+11 Foto
Eintracht - Napoli / foto: Guliver/Getty Images

FINAL » Eintracht Frankfurt - Napoli 0-2

+11 Foto
Eintracht - Napoli / foto: Guliver/Getty Images

Eintracht Frankfurt - Napoli, echipe de start:

Eintracht Frankfurt: Trapp - Tuta, Jakic, Ndicka - Buta, Kamada, Sow, Max - Lindstrom, Kolo Muani, Gotze
Rezerve: Ramaj, Smolcic, Alidou, Rode, Toure, Borre, Hasebe, Alario, Chandler, Lenz, Knauff
Antrenor: Oliver Glasner 

Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera - Anguissa, Lobotka, Zielinski - Lozano, Osimhen - Khvicha Kvaratskhelia
Rezerve: Idasiak, Gollini, Juan Jesus, Mario Rui, Elmas, Simeone, Breszynski, Politano, Ostigard, Gaetano, Ndombele
Antrenor: Luciano Spalletti

Stadion: Commerzbank Arena 
Arbitru: Artur Dias

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.