Liga 1

Mihai Stoica se gândește la retragere: „Am obosit” » Ce carieră vrea să urmeze

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 21 februarie 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că se gândește la retragerea din fotbal. 

Trecut de-a lungul carierei pe la Oțelul, FCSB și Unirea Urziceni, Mihai Stoica declară că ia în calcul să renunțe în viitorul apropiat și să-și continue cariera ca analist TV. 

Mihai Stoica se gândește să renunțe la cariera în fotbal

„În 1992 am început această meserie. Am obosit şi e clar că mulţi ani nu mai stau în calitate de conducător de club. Am alte priorităţi. Cariera pe care vreau s-o urmez de acum e în televiziune”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Mihai Rotaru cere excluderea lui Mihai Stoica din grila Orange Sport: „Federația trebuie să intervină”

Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, a spus că a făcut un demers la FRF pentru ca Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, să fie exclus din grila celor de la Orange Sport,

„Nu avem niciun meci cu Meme Stoica. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare.  Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. 

Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului, pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare. Nu merge!”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik. 

VIDEO Andrei Cordea: „În play-off se decide tot!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.