Liga 1

Acuze de blat la finala Cupei României: „A venit cineva de la Dinamo și a zis: «Bă, stați, bă, liniștiți că e deja rezolvat!»”

Articol de Costin Ștucan  —  marţi, 21 februarie 2023

Prezent la GSP LIVE, Claudiu Voiculeț (37 de ani) a vorbit despre finala Cupei României 2005, Dinamo - Farul 1-0.

După ce a susținut că partida Viitorul - ASA Tg. Mureș 6-1, din 2016, a fost blat, fostul mijlocaș al unor echipe precum Farul, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CFR Cluj și ASA Tg. Mureș susține că nici ultimul act al Cupei României din 2005 nu s-a jucat pe teren.

VIDEO Acuze la GSP LIVE cu privire la finala Cupei României, Dinamo - Farul

>

Moderator: „Mă uitam acum la finala Cupei României, Dinamo - Farul 1-0, dar nu ai fost în lot la meciul ăla.” 
Voiculeț: „Și ăla a fost la fel (n.r. - ca Viitroul - ASA Tg.Mureș). Am avut o problemă atunci. Am jucat semifinala cu Craiova, dar am făcut o hepatită și n-am prins finala. Mă și gândeam… Cum poți să muncești atât, să ajungi în finală… Știu discuții. A venit cineva de la Dinamo și a zis: «Bă, stați, bă, liniștiți că e deja rezolvat!». Să muncești un an întreg și să ajungă să… pentru ce?! Pentru bani?! Câți bani?! Ce bucurie aia?

Moderator: „Mulți, probabil.” 
Claudiu Voiculeț: „Sau după. Că așa am realizat. Îi vedeai pe fiecare cum plecau, unde plecau. (râde) Îți dădeai seama care, cum după echipa la care plecau. E dezamăgitor. Dacă așa aleg unii să facă… eu n-am putut să înțeleg pentru ce să faci. Cum n-am putut să merg la Vaslui și să știu din start că sunt două penalty-uri pentru Vaslui. Asta n-am înțeles. De ce să faci asta?! Să alungi lumea de pe stadioane. După aia ai pretenția ca lumea să-ți umple stadionul. Din păcate, sunt jucători care se pretează la așa ceva. Mă rog, să fie sănătoși.”

Finala a avut loc pe 11 mai 2005. Dinamo, condusă de Ioan Andone s-a impus în fața Farului, antrenată de Petre Grigoraș, scor 1-0. Singurul gol a fost marcat de Ștefan Grigorie, în minutul 6.

Caseta meciului Dinamo - Farul 1-0, din finala Cupei României 2005

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.