Liga 1

Emoții mari cu Radu Negru la FCU Craiova - FC Voluntari: „A leșinat, și-a pierdut vederea. A fost destul de rău”

Radu Negru, în duel cu Tavi Popescu / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 21 februarie 2023

Adrian Mititielu, finanțatorul lui FCU Craiova, a dezvăluit care a fost raționamentul schimbării Radu Negru - Lorenzo Paramatti din victoria cu FC Voluntari, 2-1

Mutarea efecutată de Nicolo Napoli la pauză a fost cauzată de unele probleme de sănătate ale titularului obișnuit din flancul drept al defensivei. Conform spuselor patronului alb-albaștrilor, Radu Negru a leșinat la pauza meciului, acesta fiind motivul pentru care fotbalistul de 23 de ani a fost înlocuit. 

Adrian Mititelu. „Radu Negru a leșinat, și-a pierdut vederea. A fost destul de rău”

„În primul rând, a fost o schimbare forțată. Negru a avut o problemă la pauză. I-a venit rău! Deci nu a fost o schimbare tactică, în sensul că… Efectiv a fost o schimbare forțată. Nu a fost o schimbare cu scop tactic.

Radu Negru a avut câteva momente… Și-a pierdut vederea. A leșinat așa, puțin. Da, vorbesc serios. Nu știu de ce s-a întâmplat. Eu nu am văzut, că eram preocupat de echipă, dar am aflat apoi la ieșirea din vestiar că îi venise rău lui Negru. Da, a fost destul de rău. 

A leșinat câteva secunde… Probabil glicemia, poate și presiunea. Vă dați seama, nu e ușor nici pentru ei. Noi suntem totuși o echipă nou-formată din punct de vedere al lotului”, a declarat patronul Adrian Mititelu, conform Fanatik

După meci a fost OK. Mai ales că noi am și bătut, și-a revenit”, a adăugat Mititelu, potrivit sursei citate. 

Radu Negru / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Radu Negru, printre cei mai vechi fotbaliști de la FCU Craiova

Cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro, Radu Negru (23 de ani) e titularul incontestabil al postului de fundaș dreapta de la FCU Craiova. Micuțul fotbalist de 1.63 metri înălțime, el evoluează pentru alb-albaștri încă din 2018, perioadă în care clubul se afla în ligile inferioare. Sezonul acesta, a evoluat în 22 de meciuri în Superligă, reușind o pasă de gol.

Radu Negru e un fundaș care, după părerea mea, poate ajunge și la echipa națională. Uitați-vă ce vitalitate are și cum centrează din viteză. Cât e de mic, dar cât de bine dă cu capul! Seamănă cu Ilie Greavu (n.r. - campion cu Rapid în '66-'67) 

- Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, la GSP Live

VIDEO Radu Negru, lăudat de Dumitru Dragomir: „Poate ajunge la echipa națională”

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.