Liga Campionilor

Ce gafe uluitoare în Liverpool - Real Madrid! Thibaut Courtois i-a făcut cadou golul lui Salah, sub privirile lui Kovacs » Alisson l-a „copiat” 20 de minute mai târziu

+7 Foto
Gafa lui Courtois, în imagini / Sursă foto: Imago Images

Articol de Remus Dinu  —  Tuesday, 21 February 2023

Real Marid, deținătoarea Ligii Campionilor, a avut un prim sfert de oră horror în confruntarea de pe „Anfield Road” cu Liverpool, din turul „optimilor” Champions League, înainte să revină apoi pe tabelă pentru 2-2, iar mai apo 2-5! „Cormoranii” au înscris de două ori în poarta lui Courtois, unul dintre goluri venind după o gafă uluitoare a belgianului. Apoi Alisson a gafat și el incredibil!

Reușita de 2-0 a lui Liverpool, semnată de Mo Salah, a venit după o eroare de începător a lui Courtois. Goalkeeper-ul a recepționat în careul mic o minge liftată, plecată din pasa hazardată trimisă înapoi de Carvajal, apoi, fix când se pregătea să degajeze, a bâlbâit mingea, care i-a sărit din genunchi direct în gheata lui Salah. Egipteanul a îndeplinit o simplă formalitate, iar fanii madrileni și-au pus mâinile în cap. 

+7 Foto
Gafa lui Courtois / Surse foto: Guliver/Getty Images, Imago Images

Alisson Becker a comis-o și el!

Douăzeci de minute mai târziu, a venit rândul lui Alisson Becker să comită o gafă de proporții! Brazilianul a „bărbierit” o minge, a degajat în Vinicius, iar mingea s-a dus din brazilian direct în poartă! Fotbalistul Realului urmărea mingea, dar era destul de departe, la 4-5 metri, de conaționalul lui. S-a și ferit în momentul degajării lui Alisson.

+7 Foto
Gafa lui Courtois / Surse foto: Guliver/Getty Images, Imago Images

Start nebun în Liverpool - Real Madrid

În prealabil, Liverpool deschisese scorul duă doar patru minute, dintr-o superexecuție reușită de uruguayanul Darwin Nunez. Atacantul lui Klopp a fost angajat ideal de Salah și nu a stat pe gânduri, învingându-l pe Courtois în mare stil, cu călcâiul. 

Realul și-a „îndulcit” startul de coșmar în minutul 21, când Vinicius Junior l-a învins pe Alisson cu un șut excelent plasat. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.