Liga Campionilor

Reacția lui Jurgen Klopp e virală » Cum a fost surprins managerul lui Liverpool, imediat după golul 5 marcat de Real Madrid

+14 Foto
Jurgen Klopp, în Liverpool - Real Madrid 2-5 / Sursă foto: Imago Images

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 22 februarie 2023

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a trecut de la extaz la agonie, iar mai apoi la resemnare în „thriller-ul” cu Real Madrid din „optimile” Champions League, meci pierdut de „cormorani” cu 2-5.

Dacă recitalul oferit de Nunez și Salah în primul sfert de oră al partidei l-a făcut să jubileze, neamțul și-a schimbat radical starea de spirit pe măsură ce meciul a înaintat, iar Real a „răsturnat” tabela. Agitat, nervos, preocupat sau gânditor cât timp Liverpool încă era ancorată în meci, Klopp a avut o reacție de resemnare după golul de 5-2 reușit de Benzema în minutul 67.

Jurgen Klopp, resemnare totală după golul 5 reușit de Real

Imediat după golul secund al francezului, camerele televiziunilor s-au îndreptat direct spre privirea lui Klopp, cel care râdea resemnat în timp ce Madridul sărbătorea pentru a cincea oară în fața unui „Anfield Road” redus la tăcere.

Jurgen Klopp, după golul de 5-2 al Realului / Captură Twitter

„Când nu mai ai suficiente lacrimi pentru a plânge, n-ai ce să faci decât să râzi. Klopp știe mai bine”, a scris un fan Liverpool pe Twitter, în timp ce un alt susținător „The Reds” fost mai vehement: „Nimic nu mă enervează mai mult decât să-l văd pe Klopp râzând în timp ce noi pierdem”.

Microbiștii l-au taxat pe Jurgen Klopp și pentru o declarație oferită de neamț imediat după finala UCL pierdută în fața Realului în mai 2022: „Unde este finala anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul!”, a spus Klopp la acel moment, conform BBC.

FOTO / Cele mai tari meme-uri după „măcelul” din Liverpool - Real Madrid

+14 Foto
Real Madrid e „complet alt animal”

Real a revenit fabulos de la 0-2 în fața lui Liverpool și a decis, practic, calificarea în „sferturi”, după un meci în care Istvan Kovacs nu a dat o lovitură de la 11 metri pentru Liverpool la 2-3, când Carvajal l-a împins pe Nunez. Citește AICI cronica partidei!

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.