Liga Campionilor

Pep Guardiola, înainte de RB Leipzig - Manchester City: „Să câștigăm Champions League de 3-4 ori? Doar o echipă poate”

Pep Guardiola // foto: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 22 februarie 2023

Înainte de startul fazelor eliminatorii din Liga Campionilor, Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a avut cuvinte de laudă pentru Real Madrid.

  • RB Leipzig și Manchester City se întâlnesc azi, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru manșa tur din optimile de finală din Champions League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

În conferința de presă premergătoare meciului cu RB Leipzig, antrenorul spaniol a vorbit despre cât de greu este să câștigi Liga Campionilor și consideră că doar Real Madrid are forța necesară pentru a obține mai multe succese consecutive.

Pep Guardiola o elogiază pe Real Madrid

„Cu siguranță e o competiție specială. E fantastică. Mă încântă faptul că suntem aici. E un privilegiu. Nu știu până în ce fază vom ajunge, dar e bine că suntem aici. E greu să treci de faza grupelor.

Nu vreau să pun presiune pe mine. De când am ajuns aici nu m-am gândit niciodată că trebuie să câștigăm totul. Sau că trebuie să câștig 3-4 Ligi ale Campionilor. În afară de Real Madrid, nimeni nu poate.

În ultimele sezoane am fost aproape să câștigăm, am făcut meciuri foarte bune. Acum trebuie să încercăm din nou”, a spus Pep Guardiola, citat de As.

Dacă mâine mi-aș încheia cariera aș spune că am fost binecuvântat, având în vedere ce am făcut la Barcelona, Bayern Munchen și la Manchester City. Nu m-am gândit niciodată că voi avea această carieră. Indiferent de ce voi face, în viitor voi da greș. Nimic nu va fi suficient. Așa că încerc să mă bucur și să mă distrez. După această conferință voi mânca, voi bea un vin și mă voi uita la meciuri.

- Pep Guardiola

FOTO. Cele mai tari meme-uri, după Liverpool - Real Madrid

+14 Foto
Real Madrid e „complet alt animal”

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.