Liga 1

O figură importantă din fotbalul românesc reclamă: „Sunt slăbit de la vaccin!” » Crede în teoria conspirației: „Totul a fost premeditat”

Sorin Cârțu spune că e slăbit de la vaccinul anti-COVID / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Eduard Apostol, Valentin David (video)  —  joi, 23 februarie 2023

Sorin Cârțu, 67 de ani, președintele Universității Craiova, a mărturisit în amplul interviu acordat Gazetei că n-a fost ocolit de probleme medicale în ultimii ani. Și are propria sa opinie despre pandemie.

„Nu înțeleg cum putea să intre lumea la pușcărie, că instigă la violență, când spuneau unii că e un virus făcut de om, iar acum să le dai dreptate ălora. Nu se ia niciun fel de măsură! Ce-a făcut, mă, a plecat cu eprubeta în buzunar la întâlnire?! 

Eu cred că totul a fost premeditat. De doi ani, sunt mai slăbit în privința sistemului imunitar. De la vaccin. Dacă nu eram angajat la club și prin natura meseriei, nu aș fi făcut vaccinul. 

Ce vreți? Să accept că un șobolan se suie pe un liliac, fac dragoste și se îmbolnăvește toată planeta? N-am avut atâtea răceli și boli cât am avut în ultimii 2-3 ani”, a spus Cârțu, pentru GSP.ro. 

>

Sorin Cârțu a dormit în autocar de teama cutremurelor

În ultima perioadă, o serie de cutremure în zona Olteniei au băgat frica în localnici. Cârțu a vorbit despre subiect:

„Toate cutremurele le-am prins în casă, mai puțin ăla din 1977, eram pe stradă. Cel din 1986, l-am prins la hotel București, în Capitală, pe Calea Victoriei. Aveam meci cu Dinamo a doua zi. Eram cu Irimescu în cameră, am rămas pironiți. Am coborât toți jucătorii și am dormit noaptea în autocar! Am jucat cu Dinamo și-am egalat la unu în minutul 90. 

Altul, urât, m-a prins în hotel la Ploiești, la «Prahova». M-a «spart» ăla, teribil. Apoi a fost unul prin 1999 sau 2000, la un hotel în Sfântu Gheorghe. Ăsta de acum m-a prins în casă, s-a mișcat un pic. Nu mi-a fost frică, nu am avut timp de așa ceva. Mi-e frică de moarte, da, mai ales să te și chinui. Mă uitam și la ceea ce s-a întâmplat în Turcia. Și la cei prinși și morți sub dărâmături, și la cei salvați, vă dați seama ce chin și pe ei, vor fi marcați pe viață”, a comentat Sorinaccio. 

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.