Stiri extrasport

Fiul lui Michael Jordan și fosta nevastă a lui Scottie Pippen au făcut publică relația » Ea este cu 16 ani mai în vârstă decât el!

+32 Foto
Larsa Pippen. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 23 februarie 2023

Marcus Jordan, 32 de ani, fiul legendei NBA Michael Jordan (59 de ani), este în al nouălea cer. 

El are o relație cu Larsa Pippen (48), fosta soție a unei alte ex-vedete din baschetul american, Scottie Pippen (57). 

Marcus Jordan și Larsa Pippen au făcut publică relația

Multă vreme ei și-au ținut relația ascunsă, însă recent Larsa a publicat o poză cu ei doi și a scris: „Al meu Valentine pentru totdeauna”. Larsa are 4 copii din căsnicia cu Scottie.

Larsa Pippen este cu 16 ani mai mare decât fiul legendarului „Air Jordan”. Fosta nevastă a lui Scottie Pipen are 48 de ani, în timp ce fiul cel mic al legendarului Michael Jordan a împlinit 32 de ani pe 24 decembrie.

Scottie Pippen l-a făcut praf pe Michael Jordan în noua sa carte

  • Scottie Pippen, fost jucător de baschet și membru al echipei stelare pe care Chicago Bulls a avut-o în anii '90, a ajuns „la cuțite” cu fostul coechipier, Michael Jordan.

Scottie Pippen îl atacă frontal pe fostul său coechipier de la Chicago Bulls, Michael Jordan, despre care spune că este egoist și că „niciodată nu mi-a fost apropiat”.

Acum în vârstă de 57 de ani, Scottie Pippen a fost unul dintre jucătorii fundamentali din „dinastia Bulls”, acea echipă stelară din anii '90, cu 6 trofee de campioană NBA în 8 ani. Pippen a reacționat dur în noua sa carte, „Unguarded” (detalii aici), după ce a văzut documentarul ESPN The Last Dance.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.