Liga 1

Florinel Coman, pus sub învinuire în dosarul penal deschis pe numele lui în urmă cu doi ani » Cum încearcă să-l salveze avocații

Florinel Coman (24 de ani), extrema stângă a vicecampioanei României, FCSB, are din nou probleme de ordin juridic. Acesta a fost pus sub învinuire în dosarul penal deschis pe numele lui în urmă cu doi ani.

Articol de David Marinescu  —  joi, 23 februarie 2023

Florinel Coman (24 de ani), extrema stângă a vicecampioanei României, FCSB, are din nou probleme de ordin juridic. Acesta a fost pus sub învinuire în dosarul penal deschis pe numele lui în urmă cu doi ani, scriu cei de la Gândul. 

La acea vreme, Gigi Becali, patronul FCSB, spunea despre Coman că are permis de conducere luat în Ucraina. Anchetatorii ar fi luat legătura cu autoritățile din Ucraina, pentru a afla cum fotbalistul roș-albaștrilor a dobândit carnetul de conducere în țara vecină. 

Ucrainenii au ignorat însă cererea autorităților din țara noastră, iar lucrurile s-au complicat și mai mult după ce Rusia a declanșat războiul în Ucraina. 

Florinel Coman, pus sub învinuire în cazul permisului luat în Ucraina 

Autoritățile din România ar fi schimbat strategia și ar fi construit probatoriul bazându-se pe alte dovezi, în așa fel încât fotbalistul celor de la FCSB să poată fi prezentat în fața instanței. Florinel Coman ar fi primit calitatea de incuplat, mai arată sursa citată, care mai scrie că, potrivit anchetatorilor, avocații lui Florinel Coman ar urma să depună la dosar câteva caracterizări semnate de câteva persoane apropiate de jucător. 

Din acestea, ar reieși că Florinel Coman este un cetățean model, după aceea va fi întocmit rechizitoriul, iar fotbalistul FCSB-ului, care ar fi fost deja audiat de două ori, ar urma să fie trimis în judecată. 

Ce riscă Florinel Coman 

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani! 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Comunicatul poliției de la acea vreme 

La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor.

-comunicat Poliția Română 

VIDEO. Victor Becali, despre Omrani și Florinel Coman: „Nu s-a remarcat cu absolut nimic” + „Au fost oferte pentru Coman de 8-9 milioane de euro”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.