Liga 1

Dumitru Dragomir contestă ultima decizie majoră luată de Rotaru la Craiova: „Trebuia să-l țină până moare, a ajutat Știința!”

Dumitru Dragomir / Captură

Articol de David Marinescu  —  joi, 23 februarie 2023

Dumitru Dragomir, 76 de ani, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că Mihai Rotaru n-ar fi trebuit să renunțe la colaborarea cu Marcel Popescu, fostul oficial al Universității Craiova, care a părăsit clubul din Bănie săptămâna trecută.

În direct la GSP Live, „Corleone” a analizat ultimele mișcări de trupe din Bănie, fiind de părere că nu jucătorii puși pe liber de Rotaru reprezintă o pierdere pentru club, ci faptul că alb-albaștrii s-au despărțit de Marcel Popescu.

Dumitru Dragomir contestă ultima decizie majoră luată de Rotaru la Craiova

>

„De un singur lucru îmi pare rău, de [plecarea lui] Marcel Popescu. Nu știu de ce pleacă, trebuia să-l țină până moare acolo! Ăla a ajutat și vechea Știința Craiova, știu asta de când eram și eu junior la ei. 

Domnule, Marcel Popescu e un tip extrem de deștept! Dar bătrânețea nu iartă pe nimeni. Nu i-a iertat pe marii oameni ai istoriei, ce să mai zicem de noi, «păduchelnițele»”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

Marcel Popescu era la Craiova la eventul din '91

Cu Marcel Popescu în funcția de manager general, oltenii au câștigat 3 trofee în ultimii ani. Juveții au triumfat de două ori în Cupa României (2018 și 2021) și o dată în Supercupa României (2021). După ce a fost președintele echipei în 1991, anul ultimului titlu cucerit de „lei”, Marcel Popescu a revenit într-o funcție oficială în 2016, când a fost numit manager general la clubul reînființat de Primărie.

Marcel Popescu are 73 de ani / foto: sportpictures.eu

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.