Liga Campionilor

Deținătorul drepturilor TV ale Ligii Campionilor, scuze publice după Liverpool - Real Madrid » Ce s-a putut auzi în direct

Liverpool - Real Madrid/ foto Imago Images

Articol de Andra Mocanu  —  Thursday, 23 February 2023

BT Sport, postul care a transmis Liverpool - Real Madrid, 2-5, în Anglia, și-a cerut scuze după ce o înjurătură s-a auzit în direct pe parcursul meciului.

Înjurătură în direct la Liverpool - Real Madrid

Microfoanele de la marginea terenului au surprins un strigăt de pe gazon, din timpul meciului. „Trezeți-vă, în p*** mea”, s-a auzit în direct la BT Sport, potrivit The Sun.

Comentatorul Darren Fletcher a prezentat scuze, în numele postului TV, telespectatorilor care au auzit înjurătura de pe Anfield.

Real Madrid a zdrobit-o pe Liverpool pe Anfield Road

În turul optimilor Champions League, Real Madrid a revenit de la 0-2 și s-a impus cu 5-2 în fața lui Liverpool, pe Anfield.

„Cormoranii au deschis scorul prin Nunez, care a marcat cu călcâiul în poarta lui Courtois. Portarul belgian a făcut apoi o gafă monementală, mingea l-a lovit în genunchi și a ajuns la Salah, care a marcat simplu.

Visul s-a transformat în coșmar pentru Liverpool. Vinicius a redus din diferență cu un șut la colțul lung, apoi a făcut „dubla” după ce Alisson a degajat în el. Militao a făcut 3-0, lovitură de cap din careu după centrarea perfectă a lui Modric. Benzema a pecetluit soarta meciului, cu o „dublă”.

L-a învins pe Alisson cu un șut deviat, apoi a înscris din nou la capătul unui contraatac fulger. L-a driblat pe portarul lui Liverpool și a înscris cu stângul.

Cele mai tari meme-uri după Liverpool - Real Madrid

+14 Foto
Real Madrid e „complet alt animal”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.