Campionate

Fratele unui star din tenis s-a dat la cea mai sexy fotbalistă din Anglia: „Jucăm un dublu mixt?”

+60 Foto
Alisha Lehmann/ foto Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 24 februarie 2023

Alisha Lehmann (24 de ani), atacantul lui Aston Villa, are parte de o multitudine de admiratori în social-media. Recent, fratele lui Stefanos Tsitsipas, Petros Tsitsipas, a „flirtat” pe net cu jucătoarea din Premier League. 

„Jucăm un dublu mixt?”, a întrebat-o Petros Tsitsipas. După câteva zile în care l-a „ținut în seen” pe grec, Alisha Lehmann i-a răspuns: „Hai să o facem!”.

Fotbalista elvețiană se apropie de o cifră uriașă de urmăritori pe Instagram, 12 milioane, dar spune că vrea să fie cunoscută pentru cariera sa din fotbal.

+60 Foto
Instagram @Alisha Lehmann

Alisha Lehmann: „Unii oameni nici nu știu că joc fotbal”

Alisha Lehmann a devenit cea mai urmărită sportivă pe rețelele sociale în Elveția, ea depășindu-l astfel pe Roger Federer. Fotbalista care evoluează la Aston Villa are 11,6 milioane de urmăritori, în timp ce fostul jucător de tenis a rămas la 11,2 milioane. 

„Unii oameni mă cunosc doar pentru ce postez pe Instagram și pe celelalte rețele sociale, nici măcar nu știu că joc fotbal. 

Când nu postez o poză în echipamentul de fotbal timp de o săptămână, se trezesc unii să zică: «Oh, nici măcar nu joacă». Sunt o fotbalistă cu acte în regulă. Muncesc în fiecare zi. 

Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea pe teren, asta e prioritatea numărul 1. Să fiu sinceră, nu prea mă gândesc la câți urmăritori am pe rețelele de socializare. Sigur, e drăguț că sunt susținută. Dar vreau să arăt lumii că femeile pot juca fotbal la cel mai înalt nivel, nu trebuie să se plafoneze la o viață normală”, a declarat Alisha Lehmann, potrivit Sport Bible.

+60 Foto
Instagram @Alisha Lehmann

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.